Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 16:59

Πρόταση ΣΥΡΙΖΑ σε Μιλτιάδη Κλάπα για υποψήφιος δήμαρχος Πρέβεζας το 2023

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να επιδιώκει να ξανακερδίσει τον Δήμο Πρέβεζας στις επόμενες δημοτικές εκλογές που θα γίνουν το 2023, για αυτό και θέλουν να βγάλουν από την φαρέτρα τους τα καλύτερα ”χαρτιά” που διαθέτουν.

Ένα από αυτά είναι ο πρώην δήμαρχος Πρέβεζας Μιλτιάδης Κλάπας, τον οποίο σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες φαίνεται να προτείνει ο ίδιος ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας, με τις ίδιες πληροφορίες να κάνουν λόγο για ήδη μια πρώτη επικοινωνία μεταξύ των δύο αντρών.

Μάλιστα ο πρώην δήμαρχος Πρέβεζας, νυν γενικός γραμματέας του Δήμου Σαρωνικού, φαίνεται να επιθυμεί να επιστρέψει πίσω στην Πρέβεζα, υπό προϋποθέσεις που δεν είναι άλλες από την συσπείρωση όλων των στελεχών, ένα και μοναδικό ψηφοδέλτιο προερχόμενο από τον ίδιο πολιτικό χώρο και φυσικά την στήριξη από τα κεντρικά του κόμματος που φαίνεται να μην έχει ήδη.

Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι ο Μιλτιάδης Κλάπας, επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ κατείχε κυβερνητικές θέσεις όπως

  • Από τον Ιούνιο του 2016 έως και το Μάιο του 2017 ήταν Διοικητής του Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων Φιλιππιάδας.
  • Επιστημονικός σύμβουλος του Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου- Δυτικής Μακεδονίας (2012-2013).

Εκτός αυτού κατέχει πολύ καλά την τοπική αυτοδιοίκηση αφού έχει διατελέσει επί δύο θητείες δήμαρχος Πρέβεζας (2002-2006) και (2006-2010).

Ο Μιλτιάδης Κλάπας το πρωΐ του Σαββάτου βρέθηκε στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΎΡΙΖΑ που έγινε, εκεί όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με αρκετά στελέχη του κόμματος.

Βέβαια μέχρι τις εκλογές υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος και πολλά μπορεί να αλλάξουν….

Προηγούμενο Άρθρο

Ενωμένοι στις κάλπες οι Νεοδημοκράτες για τις εσωκομματικές εκλογές (βίντεο)

Επόμενο Άρθρο

Ετήσια έκθεση της Φωτογραφικής Ομάδας Φιλιππιάδας Κα.Δρώ

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...