Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 23:34

Πρόταση στην επιχείρηση ΣΟΡΟΚΑΣ να ντύσει τα μοντέλα των Εθνικών Καλλιστείων

Η επιχείρηση ανδρικής ένδυσης ΣΟΡΟΚΑΣ στην Πρέβεζα, η οποία βρίσκεται στην κεντρική αγορά της πόλης, εδώ και πολλά χρόνια σε μία προσπάθεια προβολής της Collection και των επώνυμων ρούχων που διαθέτει έχει πραγματοποιήσει πολλές φωτογραφίσεις σε περιοχές του νομού, προβάλλοντας ταυτόχρονα και τις ομορφιές του.Μάλιστα αυτό φαίνεται να μην έμεινε απαρατήρητο από των διαγωνισμό των Εθνικών Καλλιστείων, αφού ο πρόεδρος και διοργανωτής Γιώργος Κούβαρης επικοινώνησε με την επιχείρηση ΣΟΡΟΚΑΣ.

Ο κ. Κούβαρης μάλιστα μη γνωρίζοντας το που βρίσκεται η επιχείρηση, έκανε μία τιμητική πρόταση, στο να υπάρξει συνεργασία μεταξύ της επιχείρησης ΣΟΡΟΚΑΣ και των καλλιστείων.Ωστόσο όταν έμαθε ότι η επιχείρηση βρίσκεται στην Πρέβεζα, επέμενε στην αρχική του πρόταση, η οποία ήταν η επιχείρηση ΣΟΡΟΚΑΣ να ντύσει τους συνοδούς των υποψηφίων για την θέση της Σταρ Ελλάς.

Ο πρόεδρος των Ελληνικών Καλλιστείων έμεινε ενθουσιασμένος με την δουλειά που έχει κάνει μέχρι σήμερα η επιχείρηση ΣΟΡΟΚΑΣ, αναγνωρίζοντας τον επαγγελματισμό και τον εκπληκτικό τρόπο προώθησης των ρούχων.Να θυμίσουμε ότι μέχρι σήμερα η επιχείρηση ΣΟΡΟΚΑΣ έχει πραγματοποιήσει φωτογραφίσεις στην Λίμνη Ζηρού, στον Αμβρακικό Κόλπο, στο Αεροδρόμιο της Αερολέσχης Πρέβεζας, στο Μονολίθι (Nicopolis Club) και άλλου.Να σημειώσουμε ότι η επιχείρηση πραγματοποιεί το casting των φωτογραφήσεων με μοντέλα Πρεβεζάνους και Πρεβεζάνες.

Τώρα το μόνο που απομένει είναι αν οι υπεύθυνοι της επιχείρησης αποδεχθούν ή όχι την τιμητική αυτή πρόταση η οποία όχι μόνο να είναι καλό για την ίδια την επιχείρηση αλλά και για την Πρέβεζα.

Προηγούμενο Άρθρο

Ι. Ν. Αγ. Βασιλείου: Ευλογημένο Επταήμερο: 26 Σεπ.- 2 Οκτ. 2021

Επόμενο Άρθρο

Δεύτερος στα 10 Klm στον 15ο Ioannina Lake Run 2021 ο Πέτρος Δασκάλας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...