Κυριακή, 28 Απριλίου 2024, 17:54

Πρόσληψη 2 ατόμων με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου από τον Δήμο Πρέβεζας

Ο Δήμος Πρέβεζας ανακοινώνει την πρόσληψη  2 (δύο)  ατόμων  με Σύμβαση Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας 8  μηνών για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των υπηρεσιών του. 

Οι ειδικότητες είναι:

Μία θέση : ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ/ ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

Μία θέση: ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ- ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ

Η υποβολή των αιτήσεων αρχίζει την Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023 και λήγει τη Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό έντυπο ΑΣΕΠ  ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά  με αυτοπρόσωπη παρουσία , είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση  φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη   επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας  στη διεύθυνση: Δήμος Πρέβεζας – Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών-Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού Δημοτικής Κατάστασης και Διοικητικής Μέριμνας,  Ελ. Βενιζέλου & Μπαχούμη 2, 48100, Πρέβεζα, υπόψιν κ. Αδάμου Δήμητρας και κ. Κυργιάκη Καλλιόπης (τηλ. επικοινωνίας: 2682360633-650).

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν την προκήρυξη ή τα έντυπα των αιτήσεων στην παραπάνω υπηρεσία ή στο δικτυακό τόπο του Δήμου Πρέβεζας (www.dimosprevezas.gr), καθώς στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr).

Προηγούμενο Άρθρο

Διπλή η πρώτη πληρωμή του market pass 2

Επόμενο Άρθρο

Στο Μαλούνι Θεσπρωτίας ο Σπύρος Ριζόπουλος

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...