Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 11:49

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την εισαγωγή Μεταπτυχιακών Φοιτητών Ακαδημαϊκό Έτος 2022 – 2023

Το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της Σχολής Οικονομικών και Διοικητικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, προσκαλεί υποψηφίους για υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) “Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών” για το ακαδημαϊκό έτος 2022 – 2023.

Στο ΠΜΣ γίνονται δεκτοί μετά από επιλογή, εικοσιπέντε (25) μεταπτυχιακοί φοιτητές, πτυχιούχοι κατά προτεραιότητα Τμημάτων Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Οικονομικής Επιστήμης, και συναφών Τμημάτων Πανεπιστημιακού και Τεχνολογικού Τομέα της ημεδαπής ή ομοταγών αναγνωρισμένων ιδρυμάτων της αλλοδαπής.

Η αναλυτική προκήρυξη και ο Κανονισμός του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΠΜΣ.

Η υποβολή των αιτήσεων και των δικαιολογητικών των υποψηφίων γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας https://master.accfin.uoi.gr/ του προγράμματος από 15/04/2022 έως 03/06/2022.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του ΠΜΣ (https://master.accfin.uoi.gr/) ή να απευθύνονται στη Γραμματεία του ΠΜΣ (τηλ. 26820 50621, accfinmaster@uoi.gr).


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Α.Γ.Σ Καλλισθένης: Συγχαρητήρια στον Δήμο Πρέβεζας για την διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ακροβατικής Γυμναστικής

Επόμενο Άρθρο

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο κτίριο της Φιλαρμονική ”Ορφέας” Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...