Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 9:13

Πρωτοχρονιάτικη πίτα και χορός από το χορευτικό του Δήμου (video-pics)

Μια υπέροχη βραδιά πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο κέντρο εκδηλώσεων ΑΤΡΙΟ, από το Χορευτικό του Δήμου Πρέβεζας.

Μετά από δύο χρόνια λόγω Πανδημίας, όλα τα μέλη του χορευτικού τμήματος του Δήμου μαζί με τις οικογένειές τους αλλά και πλήθος κόσμου συναντήθηκαν σε μία βραδιά με πολύ χορό και τραγούδι με την συνοδεία της ορχήστρας του Κώστα Μήτση.

Πριν την έναρξη τα μέλη του χορευτικού έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, παρουσία του δημάρχου Νίκου Γεωργάκου, του αντιδήμαρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστα Ακρίβη, αντιδημάρχου Καθαιότητας Γρηγόρη Κουμπή, του αντιδημάρχου Δ.Ε Λούρου Νίκου Παγγέ, του αντιδημάρχου Δ.Ε Ζαλόγγου Γιώργου Σαργιάνογλου, του περιφερειακού συμβούλου και υποψήφιου βουλευτή ΠΑΣΟΚ Παύλου Φραγκούλη, δημοτικών συμβούλων και του προέδρου της Κοινότητας Καμαρίνας Θοδωρή Δράκου.

Ο δήμαρχος Πρέβεζας κατά τον σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε σε όλα τα μέλη του χορευτικού υγεία και πολλές επιτυχίες με τον δήμο να είναι πάντα στο πλευρό τους, ενώ αναφέρθηκε στην τεράστια συμβολή του πρώην χοροδιδασκάλου Δημήτρη Ρούσου για την τεράστια προσφορά του και την προτοπή του να συνεχιστεί το χορευτικό τμήμα του δήμου.

Ο Νίκος Γεωργάκος κάλεσε όλους να έρθουν να γνωρίσουν και να ενταχθούν στο χορευτικό τμήμα του δήμου, καθώς διαθέτει δύο εξαιρετικούς χοροδιδασκάλους τον Γιάννη Θάνη και τον Αλέξανδρο Καρτεζίνη.

Όλοι όσοι παρευρέθηκαν στην εκπληκτική αυτή εορτή χόρεψαν και τραγούδισαν με τον Πρεβεζάνο τραγουδιστή δημοτικών τραγουδιών Κώστα Μήτση.

Προηγούμενο Άρθρο

Τεράστια επιτυχία το Open Πανελλήνιο Διασυλλογικό που διοργάνωσε ο Ν.Ι.Ο. Πρέβεζας (video-pics)

Επόμενο Άρθρο

«Παρισινή εκπαίδευση» από την Κινηματογραφική Λέσχη

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...