Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 1:29

Πρωταθλητής ο Αχέρων Καναλακίου μετά τη νίκη 1-0 επί του ΠΑΣ Πρέβεζα (φωτογραφίες-βίντεο)

Και μαθηματικά πρωταθλητής στη Γ’ Εθνική στον 5ο όμιλο αναδείχθηκε ο Αχέρων Καναλακίου, μετά τη νίκη με 1-0 επί του ΠΑΣ Πρέβεζα, μία αγωνιστική πριν τη λήξη του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι έπαιζαν μόνο για τη νίκη για να εξασφαλίσουν την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα ανεξαρτήτως του αποτελέσματος της τελευταίας αγωνιστικής,, αφού ο Αχέρων αγωνίζεται εκτός με την Α.Ε Μεσολογγίου.Ο ΠΑΣ Πρέβεζα, ήθελε τη νίκη και μόνο αυτή, όπως και στη  τελευταία αγωνιστική, όπου σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα, ευελπιστούσε στην παραμονή του στην κατηγορία.

Μετά τη νίκη του Αχέρων με 1-0 στο 89ο λεπτό με το τέρμα που σημείωσε ο Βέρμπης, οι γηπεδούχοι αναδείχθηκαν πρωταθλητές, ενώ ο ΠΑΣ αποχαιρέτησε την κατηγορία και από την επόμενη χρονιά θα αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα.Όσον αφορά το παιχνίδι, αυτό ήταν από την αρχή σκληρό με δυνατές μονομαχίες και κόντρες, αφού η κάθε ομάδα έπαιζε για τον δικό της στόχο.

Το 1-0 όμως και το λεπτό που μπήκε το γκολ, έκανε τους φιλοξενούμενους να διαμαρτυρηθούν έντονα στον διαιτητή Γιούργα του συνδέσμου Κέρκυρας, με αποτέλεσμα να δουν την κόκκινη κάρτα τόσο ο βοηθός προπονητή του ΠΑΣ Κώστας Ζήσης, όπου εκτελούσε χρέη πρώτου προπονητή στο σημερινό παιχνίδι, λόγω αποβολής του Άγγελου Μπέκα στο προηγούμενο αγώνα του ΠΑΣ, καθώς και ο γενικός αρχηγός του Αχέρων Καναλακίου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο ΠΑΣ Πρέβεζα πραγματοποίησε δύο αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμού των Βασιλείου και Φερεντίνου.Μετά το τέλος του αγώνα οι παίκτες του Αχέροντα Καναλακίου έγιναν ένα ”κουβάρι” πανηγυρίζοντας τη νίκη και το πρωτάθλημα, φορώντας μπουζάκια πρωταθλητή, ανοίγοντας ταυτόχρονα και σαμπάνιες, για τις οποίες είχε προβλέψει η διοίκηση του συλλόγου.

Κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών οι παίκτες του Αχέροντας σήκωσαν τον πρόεδρο του συλλόγου Χρήστο Λουκούμη στα χέρια, φωνάζοντάς του: ” πες το τώρα πρόεδρε, πες το τώρα…” με τον Χρήστο Λουκούμη να τους δείχνει τον αριθμό 5, εννοώντας ότι το πριμ για το πρωτάθλημα είναι 5.000 ευρώ.

Αχέρων Καναλακίου – ΠΑΣ Πρέβεζα 1-0

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Καναλακίου

Αγωνιστική: 12η

Διαιτητής: Γιούργας Κωνσταντίνος (Συνδ. Κέρκυρας)

Βοηθοί: Μίχος Ιωάννης, Μερκούρης Σπυρίδων (Συνδ. Κέρκυρας)

Αχέρων Καναλακίου (Βαγγέλης Τζιάρρας): Βλάχος, Κωνσταντίνου (82ο Ερέκι), Τάτσης, Λαμπρόπουλος, Φράγκος, Αναστασιάδης (82ο Μανιώτης), Γεωργάκης, Κυριάκης (76ο Ντάμπος), Βέρμπης, Ντόκος (72ο Ζδράβος), Εμβραίζογλου (82ο Λύγκας).

ΠΑΣ Πρέβεζα (Κώστας Ζήσης): Κιόσγια, Βασιλείου (72ο λ.τ Λεόπουλος), Ορφανός, Καραγεώργος, Κώστας, Κάγια, Τσολακίδης, Φερεντίνος (80ο λ.τ Τσάτσος), Κωσταμένας, Γκολάκου, Σιδέρης (80ο Τσιλιγιάννης).

 

Προηγούμενο Άρθρο

Εκλογές ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας: Ο υποψήφιος πρόεδρος Κώστας Τζίμας μίλησε για όλους και για όλα (βίντεο)

Επόμενο Άρθρο

Εκλογές ΕΠΣ: Επίσκεψη Κώστα Τζίμα στον Στέργιο Γιαννάκη

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...