Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 12:28

Πρωταθλητής Κ21 ο Α.Ο Πρέβεζας (video-pics-live)

Πρωταθλητής στην κατηγορία Κ21 ΕΣΠΕΔΕ αναδείχθηκε ο Α.Ο Πρέβεζας, ο οποίος κέρδισε στον μεγάλο τελικό τον Α.Σ Γιάννενα με 3-0 στα σετ (25-12), (27-25), (25-16), το απόγευμα της Κυριακής στο ΔΑΚ Πρέβεζας, σηκώνοντας το βαρύτιμο τρόπαιο.

Τα παιδιά του Νίκου Ρούσου ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι και κατάφεραν εύκολα να επικρατήσουν στο 1ο σετ με 25-12.

Στο δεύτερο σετ όμως τα πολλά λάθη τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση έδωσαν το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να ελπίζουν στην ισοφάρισει, η οποία όμως δεν ήρθε με τον Α.Ο Πρέβεζας να κερδίζει και το 2ο σετ με 27-25.

Το τρίτο σετ θα λέγαμε ότι ήταν μια τυπική διαδικασία, αφού ο Α.Ο. με τους Ρούσο, Τζάρα και τα υπόλοιπα παιδιά δεν άφησαν και πολλά περιθώρια στην αντίπαλη ομάδα.

Έτσι ο Α.Ο. Πρέβεζας κέρδισε και το 2ο σετ με 25-16, πανηγυρίζοντας την μεγάλη αυτή νίκη και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Την απόνομή του κυπέλλου στους πρωταθλητές έκανε ο ομοσπονδιακός προπονητής Βασίλης Θεοδωράκης.

Διαιτητές: Φλούδας, Αποστόλου

Α.Ο. Πρέβεζας (Νίκος Ρούσος-Γρηγόρης Τσεκούρας): Μπούρης, Βερύκιος, Κύρλας, Ρούσος, Βαγγέλης, Σταγογιαννάκης, Σμπόνιας, Παπαδιώτης, Ντερμάρης, Βενετίδης, Τζάρας.

Α.Σ Γιάννενα (Κώστας Τσιούπης): Υφαντής Ευτ., Τάτσης Αλεξ., Τάτσης Νικ., Υφαντής Γιαν., Κλεανθίδης Κλεάνθης, Σάσσι-Αναγνώστου, Ντανίκας, Υφαντής Αθαν., Τσιούπης.

Δείτε το Live του αγώνα:

Δείτε δηλώσεις και την απονομή:

Προηγούμενο Άρθρο

Η Πάργα τίμησε τον ποιητή της Άλκη Αλκαίο

Επόμενο Άρθρο

Τέλεση Ιερού ευχελαίου στον Αγ. Χαράλαμπο

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...