Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 1:30

Προσφορά ευαισθησίας από την ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΒΕ στο ΕΚΑΒ Πρέβεζας

Ο διευθυντής του ΕΚΑΒ 7ης περιφέρειας κ Τσοβιλης Μιχαήλ και το σωματείο εργαζομένων ευχαριστούν την κ Νίκου Βασιλική διευθύντρια της “Olympic Eel and salmon industry S.A.” για την δωρεά στεγάστρου ασθενοφόρων στο ΕΚΑΒ Πρέβεζας.

Το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας εκφράζει δημοσίως εγκάρδιες ευχαριστίες στην εταιρεία “Olympic Eel and salmon industry S.A.” για την πρωτοβουλίας της να κατασκευάσει δωρεάν ένα υπόστεγο για την προστασία των ασθενοφόρων οχημάτων του τομέα ΕΚΑΒ Πρέβεζας.

Τέτοιου είδους ενέργειες ξεχειλίζουν από ευαισθησία και μας κάνουν υπερήφανους, γιατί αναγνωρίζεται από την κοινωνία ο ρόλος του ΕΚΑΒ και η τεράστια προσπάθεια που καταβάλλεται σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα μας, καταλήγει η ευχαριστήρια επιστολή προς την εταιρεία.

Τέλος αξίζει να σημειώσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη εταιρία προσφέρει στην δημόσια υγεία του νομού μας, αφού πριν από λίγο καιρό έδωσε στο Νοσοκομείο Πρέβεζας, ένα ολοκαίνουργιο χειρουργικό φορείο για την μεταφορά των ασθενών και ένα Ηλεκτροκαρδιογράφο, που καλύπτει τις ανάγκες του Τμήματος Εξωτερικών Ιατρείων.

Προηγούμενο Άρθρο

Ενίσχυση γυμναστηρίων και παιδότοπων: Δυνατότητα υποβολής νέας αίτησης χρηματοδότησης για τις επιχειρήσεις που θα απορριφθούν

Επόμενο Άρθρο

Κώστας Μπάρκας: Αναφορά στον Υπουργό Οικονομικών, για απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ των πληγέντων από τον σεισμό της 21ης Μαρτίου 2020 στην ευρύτερη περιοχή του Φαναρίου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...