Προσβάσεις για ΑΜΕΑ τοποθετεί ο Δήμος Πρέβεζας σε παραλίες του

Date:

Στη διαμόρφωση των ακτών του προκειμένου να έχουν πρόσβαση σε αυτές Άτομα με Ειδικές Ανάγκες θα προχωρήσει και φέτος ο Δήμος Πρέβεζας.

Πιο συγκεκριμένα η Δημοτική Επιτροπή ενέκρινε τον προϋπολογισμό για την τοποθέτηση ακτόδρομων στις πολυσύχναστες παραλίες Καστροσυκιά, Κανάλι, Μονολίθι και Κυανή Ακτή, προκειμένου να μπορούν να φτάσουν στη θάλασσα άτομα με κινητικά προβλήματα.

Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι να αξιοποιήσει την εύκολη προσέγγιση των περισσότερων ακτών μας τοποθετώντας υποδομές που θα δώσουν τη δυνατότητα σε ανθρώπους με αναπηρία να χαρούν τη θάλασσα και τις ευεργετικές ιδιότητές της.

Πηγή: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
Οι δημοσιογράφοι του onprevezanews.gr σας ενημέρωνουν 24ωρες το 24ωρο για όλες τις εξελίξεις στην Πρέβεζα, την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον Κόσμο. Υπεύθυνος της ομάδας σύνταξης είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Βασιλειάδης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ι. Ν. Αγ. Βασιλείου: Ευλογημένο Επταήμερο (3 Μαϊου – 9 Μαϊου 2026)

ΓΕΡΑ ΣΩΜΑΤΑ, ΠΑΡΑΛΥΤΕΣ ΨΥΧΕΣ του π. Δημητρίου Μπόκου Ένας άνθρωπος...

ΛΙΜΑΝΑΚΙ – Το στολίδι του Ιονίου, ο απόλυτος προορισμός από το πρωί μέχρι το βράδυ

Στην παραλία του Καναλίου Πρέβεζας, εκεί όπου το απέραντο...

Εκλογές για το Συμβούλιο Νέων στον Δήμο Πρέβεζας – Στις 17 Μαΐου η ψηφοφορία με φυσική και ψηφιακή κάλπη

Στις κάλπες καλούνται να προσέλθουν τα μέλη του Συμβουλίου...