Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 21:50

Αποκλειστικό: Πρεβεζάνος έκανε τον γύρο του κόσμου προκειμένου να επιστρέψει στην Ελλάδα λόγω κορονοϊού (βίντεο)

Ο πρεβεζάνος στην καταγωγή Δημήτρης Μπατζανόπουλος βρέθηκε στο Μεξικό για να κάνει διακοπές τον περασμένο μήνα, όμως η απαγόρευση και τα αυστηρά μέτρα που υπήρχαν παγκοσμίως, δεν άφησαν να επιστρέψει στην Ελλάδα, κοντά στους δικούς τους ανθρώπους.

Έτσι η Οδύσσεια του 25χρονου Δημήτρη ξεκίνησε από το ένα τροπικό νησί κοντά στο Ν. Μεξικό εκεί όπου παρέμεινε για έναν μήνα περίπου, εκεί τρεφόταν με την ψαριά που έπιανε, κοιμότανε κάτω από δέντρα σε αιώρες και στην άμμο.

Εκεί ο Δημήτρης είχε να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα, αλλά και έντομα, όπως κουνούπια, σκορπιούς ακόμα και κροκόδειλους.

Από το Μεξικό ο Δημήτρης πριν από 5 ημέρες βρήκε πτήση για Παρίσι, όπου και συνελήφθη, αφού οι αρχές θεώρησαν ότι είναι τουρίστας που έσπασε το Lockdown.

Μετά την παραμονή του στα κρατητήρια τελικά ο 25χρονος πρεβεζάνος έκλεισε πτήση για Φρανφούρτη, Βερολίνο, Σόφια για να επιστρέψει πίσω στην Αθήνα έπειτα από 40 ημέρες.

Η οδύσσεια όμως του Δημήτρη δεν έχει τελειωμό, αφού με το που πάτησε το πόδι του στην Αθήνα οδηγήθηκε σε ξενοδοχείο καραντίνας, όπου θα μείνει για 14 ημέρες, μέχρι να βγούνε και τα αποτελέσματα του δείγματος που έδωσε.

Τέλος καλό όλα καλά για τον μικρό Οδυσσέα…

Ο Δημήτρης παραχώρησε συνέντευξη στην τηλεόραση του SΤΑR.

Παρακολουθήστε το βίντεο:

Προηγούμενο Άρθρο

Οι σχολικές επιτροπές του δήμου Πρέβεζας θα δώσουν τάμπλετ σε μαθητές όλων των βαθμίδων

Επόμενο Άρθρο

Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας: Επιστολή στον δήμαρχο Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...