Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 13:59

Πράσινο φως για έργα στην Οδό Συρράκου;;;

Ένας από τους πιο επικίνδυνους δρόμους της Πρέβεζας είναι η οδός Συρράκου, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί ως δρόμος ”καρμανιόλα”, αφού ανά τακτά χρονικά διαστήματα γίνονται τροχαία ατυχήματα.

Ο συγκεκριμένος δρόμος είναι επικίνδυνος και αυτό γιατί το πλάτος τους είναι πολύ μικρό, ίσα που χωράει να περάσει ένα φορτηγό, ο φωτισμός σχεδόν ανύπαρκτος όπως και η οδοσήμανση.

Μάλιστα το onprevezanews.gr είχε επισκεφτεί το συγκεκριμένο σημείο τον Οκτώβριο, τότε που αγανακτισμένοι οι κάτοικοι έστειλαν επιστολή στον Δήμαρχο Πρέβεζας, ζητώντας του την άμεση παρέμβαση. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Σήμερα δύο μήνες μετά φαίνεται ότι τελικά η εικόνα αυτή θα αλλάξει στην οδό Συρράκου, αφού τόσο ο Δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος, όσο και ο αντιπεριγερειάρχης Π.Ε Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου, φαίνεται σύμφωνα με πληροφορίες να συμφώνησαν προκειμένου να γίνουν έργα που θα δώσουν ασφάλεια τόσο στους κατοίκους της περιοχής, (οι οποίοι μέχρι σήμερα κάνουν τον τροχονόμο), όσο και στα διερχόμενα οχήματα.Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες ο Δήμαρχος μιλώντας με τους κατοίκους, τους υποσχέθηκε διαπλάτυνση του δρόμου και τοποθέτηση πινακίδων σήμανσης Κ.Ο.Κ. όπως και φωτισμό.

Το μόνο που απομένει είναι αν οι πληροφορίες και το ρεπορτάζ επιβεβαιωθούν με τους κατοίκους από εκεί κει έπειτα να ζουν μία ήρεμη ζωή.

 

Προηγούμενο Άρθρο

Με «click away» το λιανεμπόριο – Ανοίγουν βιβλιοπωλεία, κομμωτήρια.

Επόμενο Άρθρο

Περιφέρεια Ηπείρου: Με 350.000 ευρώ η βελτίωση της Ε.Ο. Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...