Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 7:50

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής εκδήλωση του ΚΚΕ στην Κηφισιά Φαναρίου Πρέβεζας

Στην ομιλία του τόνισε πως για να ανασάνει ο λαός, για να ζήσει με βάση τις σύγχρονες ανάγκες του, η λύση είναι η συμπόρευση με το ΚΚΕ, η ενίσχυσή του στις εκλογές όποτε πραγματοποιηθούν αλλά και η συμπόρευση μαζί με τους κομμουνιστές στον καθημερινό αγώνα, μέσα από τους αγροτικούς συλλόγους και τα σωματεία.

Να γυρίσει ο λαός την πλάτη τόσο στην κυβέρνηση όσο και στα άλλα αστικά κόμματα που ευθύνονται για την κατάσταση την οποία βιώνει ο λαός μας καθημερινά. Γιατί είναι αυτοί που μας μπλέκουν στα επικίνδυνα νατοϊκά πολεμικά σχέδια.

Είναι η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ που είναι με την “πράσινη μετάβαση” και την απελευθέρωση της ενέργειας  για να ενισχυθεί η κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων της ενέργειας, μια κερδοφορία που την πληρώνει ο λαός με το πανάκριβο ρεύμα κάνοντας τις λαϊκές οικογένειες να ασφυκτιούν, κάνοντας τους αγρότες της περιοχής να αντιμετωπίζουν προβλήματα στα αρδευτικά έργα και της περιοχής του Φαναρίου.

Αναφέρθηκε και στα τοπικά προβλήματα που ταλανίζουν τους κατοίκους της περιοχής, όπως το ξεπούλημα των δασικών περιοχών και συγκεκριμένα 2.000 στεμμάτων της Βαλανιδοράχης και του δημοτικού δάσους της  Λούτσας  στον όμιλο Γιαννακόπουλου, που στόχο έχουν την παραχώρησή τους για τουριστικές μονάδες, απλησίαστες για τον λαό.

Τόνισε ότι είναι χαρακτηριστική η στάση του ΣΥΡΙΖΑ που μέσω της δημοτικής αρχής μπήκε μπροστά για να προχωρήσει το ξεπούλημα του δάσους της Λούτσας προς τον όμιλο Γιαννακόπουλου.

Στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση όπου οι κάτοικοι εξέφρασαν την έλλειψη δομών υγείας στην περιοχή τους και τονίστηκε πως πρέπει να δυναμώσει ο αγώνας των κατοίκων της περιοχής για να διεκδικήσουν δομές πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

Οι κομμουνιστές είναι στην πρώτη γραμμή διεκδίκησης της υγείας του λαού ολόκληρου του Νομού κόντρα στα σχέδια τόσο της τωρινής κυβέρνησης όσο και των προηγούμενων κυβερνήσεων που απαξιώνουν τις δομές υγείας.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

ΤΙ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ του π. Δημητρίου Μπόκου

Επόμενο Άρθρο

Kαθαρισμός πλατειών και εξωτερικών κοινόχρηστων χώρων από συνεργείο του Δήμου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...