Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική δράση καθαρισμού στην Πρέβεζα από τον Σύλλογο Πετάνκ «ΑΜΠΑΛΙ»

Ημερομηνία:

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7 Μαρτίου 2026 η εθελοντική δράση καθαρισμού που διοργάνωσε ο Σύλλογος Πετάνκ Πρέβεζας «ΑΜΠΑΛΙ», στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα περιβαλλοντικής ευαισθησίας και ενεργής συμμετοχής των πολιτών.

Η δράση ξεκίνησε στις 15:00 με σημείο συνάντησης το Λούνα Παρκ, όπου συγκεντρώθηκαν εθελοντές κάθε ηλικίας με κοινό στόχο τον καθαρισμό και την προστασία του παραλιακού μετώπου της πόλης. Οι συμμετέχοντες προχώρησαν στον καθαρισμό της παράκτιας ζώνης από τον Προμαχώνα και το Αλιευτικό Καταφύγιο έως και το παραλιακό μέτωπο της Πρέβεζας, μια περιοχή ιδιαίτερης σημασίας για κατοίκους και επισκέπτες, καθώς αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς χώρους περιπάτου και αναψυχής.

Ο Σύλλογος Πετάνκ «ΑΜΠΑΛΙ», που τα τελευταία χρόνια έχει έντονη παρουσία τόσο στα αθλητικά όσο και στα κοινωνικά δρώμενα της Πρέβεζας, ανέλαβε την πρωτοβουλία να κινητοποιήσει την τοπική κοινωνία, επιδιώκοντας όχι μόνο τον καθαρισμό της περιοχής αλλά και την ενίσχυση της περιβαλλοντικής συνείδησης των πολιτών.

Οι διοργανωτές είχαν φροντίσει για την παροχή όλου του απαραίτητου εξοπλισμού, όπως γάντια και σακούλες, διευκολύνοντας έτσι τη συμμετοχή των εθελοντών και συμβάλλοντας στην ασφαλή και αποτελεσματική ολοκλήρωση της δράσης.

Η ανταπόκριση των πολιτών ήταν ιδιαίτερα θετική, αποδεικνύοντας ότι όταν η τοπική κοινωνία συνεργάζεται μπορεί να πετύχει σημαντικά αποτελέσματα για την προστασία του περιβάλλοντος και τη διατήρηση των δημόσιων χώρων καθαρών.

Τέτοιες πρωτοβουλίες ενισχύουν την αίσθηση της κοινότητας και δείχνουν ότι με συλλογική προσπάθεια μπορούν να γίνουν ουσιαστικά βήματα για μια πιο καθαρή και όμορφη Πρέβεζα, προστατεύοντας παράλληλα τη θάλασσα και το φυσικό πλούτο της περιοχής.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
Οι δημοσιογράφοι του onprevezanews.gr σας ενημερώνουν 24ωρες το 24ωρο για όλες τις εξελίξεις στην Πρέβεζα, την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον Κόσμο. Υπεύθυνος της ομάδας σύνταξης είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Βασιλειάδης.
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τύρια Πρέβεζας: Νεκρός ανασύρθηκε ο 22χρονος οδηγός του Ι.Χ που σφηνώθηκε κάτω από βυτιοφόρο

Με τον πιο τραγικό τρόπο ολοκληρώθηκε η επιχείρηση απεγκλωβισμού...

Συμβαίνει τώρα: Σοβαρό τροχαίο στην Τύρια Πρεβέζης – Ι.Χ σφηνώθηκε κάτω από βυτιοφόρο

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην...

Εικόνες εγκατάλειψης έξω από το 1ο ΓΕΛ Πρέβεζας – Σκουπίδια δίπλα στους μαθητές, ζητείται άμεση παρέμβαση!

Μια απαράδεκτη εικόνα αντικρίζουν όσοι περνούν έξω από το...