Πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας τα εγκαίνια του νέου εστιατορίου “Θέα Θάλασσα” στην παραλία της Πρέβεζας, παρουσία πλήθος κόσμου.Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πρέβεζας Φώτης Ζέρβας και η Ειδική Σύμβουλος Πολιτισμού του Δήμου Πρέβεζας Σπυριδούλα Γεωργοκίτσου.
Ο Chef Βασίλης Δόσης, η οικογένειά του και το προσωπικό υποδέχθηκαν τον κόσμο προσφέροντάς τους τις υπέροχες νοστιμιές που είχαν δημιουργήσει.
Το Θέα Θάλασσα προσφέρει στον επισκέπτη εξαιρετικής ποιότητας πιάτα με τις καλύτερες πρώτες ύλες, φτιαγμένα από μια ομάδα chef εξειδικευμένους τόσο στο ψάρι όσο και στο κρέας.
Επισκεφθείτε το νέο κατάστημα στην παραλία της Πρέβεζας και σίγουρα θα το έχετε ως νούμερο ένα προορισμό για τις γαστρονομικές σας απολαύσεις.
https://www.youtube.com/watch?v=HuqYo72PK-c
Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram
Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News