Τρίτη, 23 Απριλίου 2024, 20:32

”Πρέσβειρα” τουριστική προβολής για την Πρέβεζα η μαγείρισσα Γκόλφω (βίντεο-φωτογραφίες-backstage)

Από την υπέροχη παραλία της Πρέβεζας, φιλοξενούμενη στο Alati sea food & more η Πρεβεζάνα μαγείρισσα Γκόλφω παρουσίασε σε απευθείας μετάδοση τις υπέροχες συνταγές της στην εκπομπή Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση στην τηλεόραση του ALPHA.Η Γκόλφω με θέα την θάλασσα του Αμβρακικού και το λιμάνι να είναι γεμάτο με σκάφη, παρουσίασε λιχουδιές που μύριζαν θάλασσα.

Η Πρεβεζάνα μαγείρισσα παρουσίασε Μυδιπίλαφο τυλιγμένο με αμπελόφυλλα, ενώ το Alati sea food & more συμπλήρωσε το τραπέζι προσφέροντας χέλι καπνιστό, φάβα, ταραμοσαλάτα, γαύρο μαρινάτο, χταπόδι ξιδάτο, κριθαρότο με γαρίδες Αμβρακικού, για να ολοκληρωθεί με την συνοδεία ούζο Ρούμπου.

Η Γκόλφω με τον σύντροφό της Πάνο Λεβέντη
Η Γκόλφω με τον ιδιοκτήτη του Alati sea food & more Δημήτρη Κατσάνο

Ο Νίκος Μάνεσης μάλιστα ξεκίνησε τα πειράγματα προς την Γκόλφω λέγοντας της ότι θα πάει διακοπές στην Λευκάδα με την ίδια όμως να τον καλεί στην Πρέβεζα, μιλώντας για ακόμη μία φορά για τις ομορφιές της. Η Γκόλφω απατώντας σε ερώτηση του παρουσιαστή τόνισε ότι δεν ενδιαφέρεται να ανοίξει κάποιο κατάστημα εστίασης, αφού την αγάπη της για την μαγειρική μπορεί και την μεταφέρει με τον καλύτερο τρόπο στους χιλιάδες φίλους της ανά τον κόσμο στην ομάδα της στο Facebook, καθώς και στο κανάλι της στο youtube.

Δείτε τα backstage της εκπομπής

Παρακολουθήστε την παρουσία της Γκόλφως στην εκπομπή Σαββατοκύριακό με τον Μάνεση

 

Προηγούμενο Άρθρο

Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού στην Ήπειρο – 2 στην Π.Ε Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Τον Κτηνοτροφικό Αστέρα Καληράχης αντιμετωπίζει ο ΠΑΣ Πρέβεζα στο “Αθανασία Τσουμελέκα”

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...