Παρασκευή, 3 Μαΐου 2024, 2:23

”Πρέβεζα όλοι μαζί” ο συμβολισμός, οι δείκτες του ρολογιού και τα χρώματα

Μεγάλη αίσθηση προκάλεσε η μακέτα του συνδυασμού του υποψήφιου δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Τζίμα κατά την παρουσίαση της στα social media, με τους πολίτες της πόλης να ενθουσιάζονται.

Με το όνομα του συνδυασμού ”Πρέβεζα όλοι μαζί” Ζάλογγο-Λούρος, ανάπτυξη, συνεργασία, αλληλεγγύη, ο υποψήφιος δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Τζίμας, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα ενότητας όλων των Πρεβεζάνων, για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

 

 

Όσον αφορά τον χρωματισμό που επέλεξε, αυτός αντικατοπτρίζει τα τρία χρώματα των κομμάτων όπως Ν.Δ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, ενώ το πορτοκαλί δείχνει την ενότητα στο όλοι μαζί.

Ο Νίκος Τζίμας χρησιμοποίησε το ρολόϊ του Μητροπολιτικού Ναού του Αγ. Χαραλάμπους, μια εικόνα τοπόσημο για την πόλη μας, που δείχνει και τον συμβολισμό που θέλει να δώσει ο υποψήφιος δήμαρχος.

Στην εικόνα του ρολογιού οι δείκτες μόνο τυχαία δεν εμφανίζουν την ώρα 07.00 ή 19.00, αφού δείχνουν την ώρα που ανοίγουν αλλά και κλείνουν οι κάλπες την ημέρα των εκλογών.

Πρόκειται όντως για μια μακέτα που εκτός της ενότητας που θέλει να περάσει και την συσπείρωση των κομμάτων σε έναν ανεξάρτητο δημοτικό συνδυασμό, δείχνει και στοιχεία του πολιτισμού της πόλη μας.

Προηγούμενο Άρθρο

Νέο βραβείο για το ABC Success Lab – Αργυρό βραβείο για τις εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις

Επόμενο Άρθρο

Όχι Ανεμογεννήτριες στη Λάκκα Σουλίου & τον Δήμο Ζηρού

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...