Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 13:53

Πρέβεζα: Το κράνος έσωσε 17χρονο σε τροχαίο το βράδυ της Κυριακής στα Λουτρά

Το κράνος σώζει ζωές και αυτό έγινε και το βράδυ της Κυριακής όταν 17χρονος οδηγός δικύκλου συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ στην περιοχή των Δημοτικών Λουτρών στην Πρέβεζα.

Όλα έγινε λίγο μετά της 10 το βράδυ όταν ο 17χρονος μαζί με έναν συνομήλικο του είχαν πορεία από το Μνημείο του Ναύτη προς την Κυανή Ακτή και χωρίς να καταλάβουν το παραμικρό συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά με διερχόμενο Ι.Χ που ήθελε να στρίψει προς το Κηποθέατρο.

Η τύχη για τον 17χρονο και τον συνοδηγό του ήταν η χρήση κράνους και η γρήγορη και σωστή αντίληψη τόσο του ιδίου όσο και του οδηγού του οχήματος που σταμάτησε άμεσα.

Η μικρή πτώση του 17χρονου στο έδαφος του προκάλεσε μία μόλις γρατσουνιά στο γόνατο, ωστόσο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πρέβεζας για προληπτικούς λόγους, όπου μετά τις εξετάσεις έφυγε μαζί με την οικογένειά του για το σπίτι του.

Ωστόσο το συγκεκριμένο σημείο αποτελεί ένα από τα πιο επικίνδυνα της πόλης για πρόκληση τροχαίων ατυχημάτων, αφού η έλλειψη φωτισμού και σήμανσης έχει οδηγήσει αρκετούς οδηγούς σε λάθος εκτιμήσεις και σίγουρα πολλές φορές στο Νοσοκομείο με σοβαρούς τραυματισμούς.

Το παράδειγμα του νεαρού συμπολίτη μας ας γίνει παράδειγμα προς όλους μας, ότι η χρήση κράνους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ και μην αμελούμε την χρήση του έστω και αν κάνουμε την ελάχιστη διαδρομή.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

”Έφυγε” για την γειτονιά των Αγγέλων ο 20χρονος Νίκος

Επόμενο Άρθρο

Δωρεά οργάνων μουσικής στην Φιλαρμονική Ορχήστρα Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...