Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024, 22:24

Πρέβεζα: ”Εκπαιδευτική εκδρομή” σε μπουζούκια της Θεσσαλονίκης

Εκπαιδευτική εκδρομή πραγματοποίησε η πρώτη τάξη (λυκείου) σχολικής μονάδας της πόλης της Πρέβεζας στην περιοχή της Θεσσαλονίκης την Παρασκευή 5 Απριλίου (επιστροφή Κυριακή 7 Απριλίου, στην οποία συμμετείχαν περίπου 50 μαθητές, μαζί με τους συνοδούς εκπαιδευτικούς.

Το αρχικό κόστος συμμετοχής (μετακίνηση, διαμονή) ήταν 110 ευρώ, ενώ στην συνέχεια ζητήθηκε από τους γονείς να δώσουν ένα επιπλέον ποσό της τάξης των 45 ευρώ, καθώς είχε κλειστεί τραπέζι όπου θα έτρωγαν οι μαθητές στην περιοχή Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα στο συγκεκριμένο μαγαζί το οποίο είχε ζωντανή μουσική, ενώ πάνω στα τραπέζια υπήρχαν μπουκάλια κρασιού, σύμφωνα με πληροφορίες, οι μαθητές και έφαγαν και διασκέδασαν παρουσία των συνοδών τους.

Την επόμενη ημέρα, οι μαθητές επισκέφτηκαν τον Λευκό Πύργο καθώς επίσης και το Πολεμικό Μουσείο, προκειμένου να δουν τα εκθέματα.

Ωστόσο η έκπληξη ήρθε για τους μαθητές το βράδυ, αφού άγνωστο το ποιος το διοργάνωσε, οι μαθητές επισκέφτηκαν γνωστό κέντρο διασκέδασης στο οποίο τραγουδούσε ο Πάνος Κιάμος.

Η ώρα ήταν δέκα και μισή όταν η ”εκπαιδευτική εκδρομή” άφησε το ξενοδοχείο για μία ξέφρενη βραδιά, που κράτησε έως τις 4 το πρωΐ.

Εκεί οι μαθητές διασκέδασαν με τον γνωστό ερμηνευτή, ενώ κάποιοι απόλαυσαν και ναργιλέδες μαζί με οικοπνευματώδη ποτά.

Όλα τα παραπάνω έγιναν γνωστά κατά την επιστροφή των μαθητών το απόγεμα της Κυριακής, με ορισμένους γονείς να μην ξέρουν πως να αντιδράσουν μαθαίνοντας τι ”όμορφα” πέρασαν τα παιδιά σε αυτή την εκπαιδευτική εκδρομή.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε και η Διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Πρέβεζας κ. Μπισκανάκη, η οποία μιλώντας στο onprevezanews.gr είπε: ”Φυσικά και καταδικάζουμε το περιστατικό με τους ναργιλέδες και τα οινοπνευματώδη ποτά. Είναι πάντως συχνό το φαινόμενο κατά την διάρκεια εκδρομών σχολικών μονάδων της επαρχίας στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, οι μαθητές να επισκέπτονται καταστήματα διασκέδασης συνοδεία των εκπαιδευτικών”.

Προηγούμενο Άρθρο

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Ν. Πρέβεζας: ”Επαναλειτουργία Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής Μύτικα”

Επόμενο Άρθρο

Αλλάζω συσκευή για τις επιχειρήσεις: Παράταση έως τις 15 Μαΐου για την υποβολή αιτήσεων

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...