Παρασκευή, 3 Μαΐου 2024, 0:49

Πρέβεζα: Άγριες επιθέσεις σκύλων – Τρία περιστατικά μέσα σε λίγες ώρες (pics)

Τον τρόμο έζησαν τρεις συνάνθρωποί μέσα σε λίγες ώρες στην πόλη της Πρέβεζας, ενώ μία γυναίκα οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο με δαγκωματιές στο πόδι της.

Πιο συγκεκριμένα όλα ξεκίνησαν από τα μεσάνυχτα της Κυριακής στην οδό Ζαλόγγου στην Πρέβεζα, από την άγρια επίθεση δύο αδέσποτων σκύλων με πρώτο θύμα έναν νεαρό ντελίβερι.

Ο ντελίβερι βρέθηκε στην οδό Ζαλόγγου λίγο μετά τις έντεκα το βράδυ προκειμένου να παραδώσει παραγγελία.

Αφού άφησε την παραγγελία κατεβαίνει και πηγαίνει προς το μηχανάκι. Εκείνη την ώρα και χωρίς να καταλάβει ο ίδιος το παραμικρό βλέπει δύο μεγαλόσωμα σκυλιά να του ορμούν και να τον πετούν κάτω από το μηχανάκι. Ο ίδιος αρχίζει να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια. Οι κάτοικοι της περιοχής ακούγοντας τις φωνές του ντελίβερι κατεβαίνουν και σπεύδουν να τον βοηθήσουν. Ευτυχώς γλίτωσε με μικρές γρατσουνιές.

Μια ώρα αργότερα ένας κύριος περπατούσε αμέριμνος από την συγκεκριμένη οδό, όταν και πάλι τα ίδια μεγαλόσωμα σκυλιά ορμούν κατά πάνω του.

Και πάλι η γειτονιά στο πόδι με τους κατοίκους να σπεύδουν να βοηθήσουν. ”Τα σκυλιά όρμησαν πάνω του σαν λυσσασμένα” μας λέει κάτοικος περιοχής.

Μαζεύτηκε κόσμος, ενώ τα αυτοκίνητα σταματούσαν να δουν τι συνέβη με τα σκυλιά να φεύγουν από την περιοχή.

Την ίδια τύχη όμως δεν είχε μια 48χρονη, η οποία στις 6.30 το πρώΐ πηγαίνοντας στην δουλειά της, δέχθηκε την άγρια επίθεση επί της οδού Π. Τσαλδάρη.

Τα σκυλιά όρμησαν πάνω της με λύσσα με το ένα να καταφέρνει να την ”αρπάξει” στο πόδι και να της προκαλέσει βαθύ τραύμα.

Η γυναικά αν και καλούσε σε βοήθεια κανείς δεν βρέθηκε να την βοηθήσει. Τα σκυλιά τελικά έφυγαν αφού πρώτα έκαναν το ”δολοφονικό” τους έργο.

Η 48χρονη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πρέβεζας με τα τραύματα να είναι εμφανή και στις φωτογραφίες που μας έστειλε η ίδια.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου θα πρέπει να μεταβούν άμεσα στην περιοχή προκειμένου να ελέγξουν τα συγκεκριμένα σκυλιά και να προβούν στις νόμιμες διαδικασίες.

Προηγούμενο Άρθρο

Πράσινο φως για νέα επιδόματα: «Κλειδώνει» τρίτο Market Pass, στο τραπέζι και Fuel Pass

Επόμενο Άρθρο

Καθημερινοί έλεγχοι στην Ήπειρο για την πρόληψη κατά των ναρκωτικών

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...