Τρίτη, 30 Απριλίου 2024, 19:55

Που ψήφισαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι Πρέβεζας και τι δήλωσαν μετά την κάλπη (video)

Το εκλογικό τους δικαίωμα άσκησαν οι 3 υποψήφιοι δήμαρχοι Πρέβεζας που διεκδικούν την ψήφο εμπιστοσύνης των Πρέβεζας στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Και οι 3 ψήφισαν στις Κοινότητες από τις οποίες κατάγονται στέλνοντας ο κάθε ένας το δικό του μήνυμα.

Ο Νίκος Γεωργάκος επικεφαλής του ”Δήμος της καρδιάς μας” ψήφισε το πρωΐ της Κυριακής στο Χειμαδιό.

Η διαδικασία εξελίσσεται ομαλά και εξέφρασε την πεποίθησή του για το εξαιρετικό ψηφοδέλτιο νίκης των 186 Υποψηφίων Δημοτικώνκαι Τοπικών Συμβούλων που θα τιμήσουν οι Δημότες στη δική τους νίκη ώστε να ολοκληρωθεί το έργο και το πρόγραμμα του Οράματος της Πρέβεζας του 2030.

Ο Δήμος Πρέβεζας έχει Δήμαρχο τον Νίκο Γεωργάκο και ο “Δήμος της καρδιάς μας!” την πιο δυνατή ομάδα ενότητας και ανάπτυξης για τη διοικητική συνέχεια με εμπειρία, εξωστρέφεια και ήθος.

Ο Κώστας Κύρλας επικεφαλής της ”Λαϊκής Συσπείρωσης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στον Ωρωπό Πρέβεζας.

Μετά το τέλος της διαδικασίας δήλωσε στο onprevezanews.gr:

”Σήμερα είναι η μέρα των πολιτών, η μέρα που οι πολίτες θα εκφραστούν και θα απαντήσουν στο ερώτημα ποια δημοτική αρχή θέλουμε. Ποια Πρέβεζα επιθυμούμε. Καλούμε τους Πρεβεζανους να συμμετάσχουν μαζικά και ειρηνικά στην εκλογική διαδικασία και να αξιοποιήσουν το δικαίωμα της ψήφου, το δικαίωμα τους να εκφραστούν στο βαθμό που τους επιτρέπεται και να μας υποδείξουν τη Πρέβεζα της επόμενης ημέρας.”

Στην Κοινότητα Μύτικα ψήφισε ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού ”Ανάπτυξη Τώρα” Γιώργος Νίτσας.

Αμέσως μετά δήλωσε: ”Σήμερα στην κορυφαία μέρα της δημοκρατικής αυτής διαδικασίας καλώ όλους τους δημότες να σηκωθούν από τον καναπέ τους και να ψηφίσουν. Αυτές οι εκλογές είναι κρίσιμες για τα επόμενα πέντε χρόνια στο Δήμο μας. Είμαι αισιόδοξος ότι το φως θα νικήσει το σκοτάδι. Όπως πάντα άλλωστε!!!”

Προηγούμενο Άρθρο

Χωρίς προβλήματα ξεκίνησε η εκλογική διαδικασία στο νομό Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Μεγάλος νικητής ο Νίκος Γεωργάκος – Επανεκλογή από την πρώτη Κυριακή με 46% (video-pics)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...