Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, 21:29

Πορεία διαμαρτυρίας από τους σπουδαστές της ΑΕΝ Ηπείρου (video-pics)

Με πορεία διαμαρτυρίας στους δρόμους της Πρέβεζας συνέχισαν τις κινητοποιήσεις τους το πρωΐ της Δευτέρας, οι 400 περίπου σπουδαστές της ΑΕΝ Ηπείρου, αντιδρώντας στην υποβάθμιση των σπουδών τους με το νέο νομοσχέδιο και το άρθρο ”Στρατηγική διαμόρφωση νέου θεσμικού πλαισίου της ναυτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, του Ιδρύματος Ευγενίδου”.

Οι σπουδαστές με πανό και συνθήματα ξεκίνησαν την πορεία τους από την πύλη της Ακαδημίας, κατευθύνθηκαν μέσω της οδού Σπηλιάδου στην παραλία και στην συνέχεια εισήλθαν εντός του ιστορικού κέντρου, για να επιστρέψουν και πάλι στις εγκαταστάσεις της ΑΕΝ Ηπείρου.

Καθ’ όλη την διάρκεια της πορείας τους, οι σπουδαστές φώναζαν συνθήματα ”Όχι σε ένα πτυχίο-μέλλον χωρίς αξία” , ”Όχι στην υποβάθμιση των ΑΕΝ στην πρόταση του ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ”.

Οι σπουδαστές της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ηπείρου είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους σε περίπτωση που δεν αλλάξει το νομοσχέδιο υποβάθμισης των πτυχίων τους.

 

Προηγούμενο Άρθρο

Πρόγραμμα ημερίδας για το έργο “Αναβάθμιση Υποδομών και Υπηρεσιών Προσκυνηματικού Τουρισμού” από την Ι.Μ. Νικοπόλεως και Πρεβέζης

Επόμενο Άρθρο

Χριστουγεννιάτικη συναυλία της Φιλαρμονικής Πρέβεζας “Ορφεύς” την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...