Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 6:09

Πολλά τα προβλήματα στα Νοσοκομεία – Δυναμικές κινητοποιήσεις από το προσωπικό (βίντεο)

Μέχρι τελικής… είναι έτοιμοι να φτάσουν οι νοσοκομειακοί γιατροί και οι εργαζόμενοι, προκειμένου να υπερασπιστούν τον χώρο εργασίας τους, ο οποίος αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα.

Μάλιστα κατά την συνάντηση που έγινε το πρωΐ της Πέμπτης στο Νοσοκομείο Πρέβεζας μεταξύ μελών του συλλόγου των εργαζομένων και του μέλους του ΔΣ της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Ηπείρου (ΕΙΝΗ) Δημήτρη Παχατουρίδη, αποφασίστηκαν δυναμικές κινητοποιήσεις.Η πρώτη δυνατή παρέμβαση θα γίνει με την Πανυγειονομική απεργία που θα γίνει στις 20 Οκτωβρίου με την συμμετοχή εργαζομένων από όλα τα Νοσοκομεία, με τους εργαζομένου από το Νοσοκομείο της Πρέβεζας να βρίσκονται στην κεντρική πύλη.

Δεύτερη δυναμική κινητοποίηση είναι η συμμετοχή στην Πανελλαδική Απεργία που θα γίνει 7 Νοεμβρίου.

Τόσο ο κ Παχατουρίδης όσο και ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων και μέλος του ΔΣ της ΕΙΝΗ Κώστας Κύρλας μιλώντας στους δημοσιογράφους μίλησαν για τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλα τα Νοσοκομεία της χώρας, τονίζοντας ότι οι αιτίες αυτές δεν είναι άλλες από τους συρρικνωμένους οργανισμούς των Νοσοκομείων που προσπαθεί να κάνει η κυβέρνηση.

“Η οξυμένη κατάσταση που υπάρχει στο Νοσοκομείο Πρέβεζας στη στελέχωση της ιατρικής υπηρεσίας, τα συνεχόμενα εντέλλεσθε και οι παρατεταμένες εφημερίες των ιατρών το τελευταίο χρονικό διάστημα οδήγησαν το Σώμα των ιατρών σε μια σειρά από παρεμβάσεις οι οποίες σήμερα πήραν τη μορφή της Γενικής Συνέλευσης. Κάναμε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση με τους συναδέλφους που συμμετείχαν στη Συνέλευση. Περιγράψαμε τα προβλήματα που υπάρχουν σε κάθε τμήμα και αναφερθήκαμε με διεξοδικό τρόπο στις αιτίες τις οποίες προκαλούν αυτά τα προβλήματα στη στελέχωση, στα προβλήματα υπερεφημέρευσης, στα συνεχόμενα εντέλλεσθε κλπ.΄΄ τόνισε ο κ΄Κύρλας.

Δείτε τι δήλωσαν τόσο οι κ.κ. Παχατουρίδης και Κύρλας στους δημοσιογράφους:


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Αυτοκίνητο ”βούτηξε΄΄ στην θάλασσα στο Βαθύ – Σώος ο οδηγός (βίντεο-φωτογραφίες)

Επόμενο Άρθρο

Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση διοργανώνει η Οργάνωση Μελών Καναλακίου-Πάργας ΣΥΡΙΖΑ

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...