Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 4:18

Πολλά και συχνά προβλήματα σε ATM της Εθνικής στην Πρέβεζα – Ταλαιπωρία σε τουριστικές περιοχές

Μπορεί ο κορονοϊός να συνεχίζει να προβληματίζει καθημερινά την Υφήλιο, ωστόσο τα εμβόλια με τα οποία εμβολιάζονται εκατομμύρια κόσμου δίνουν μία νότα αισιοδοξίας, κάτι που δεν ισχύει για τα ATM της Εθνικής Τράπεζας στην Πρέβεζα, τα οποία πολύ συχνά παρουσιάζουν προβλήματα, κάτι που κάνει τις συναλλαγές μας να γίνονται με δυσκολία.

Το ένα ATM που βρίσκεται στο υποκατάστημα της τράπεζας στην παραλία της Πρέβεζας, παρουσιάζει καθημερινά προβλήματα με τους πολίτες να μην μπορούν να πραγματοποιήσουν τις συναλλαγές τους, κυρίως τις ώρες όπου το κατάστημα είναι κλειστό.

Προβλήματα, όπως κατάθεση χρημάτων, ανάληψη χρημάτων, μεταφορές, ενώ σε πολλές περιπτώσεις κρατάει την πιστωτική κάρτα το ίδιο το μηχάνημα, μεγαλώνοντας την ταλαιπωρία των πολιτών.

Τα προβλήματα ωστόσο παρουσιάζονται και σε δεύτερο μηχάνημα ATM επί της Λ. Ειρήνης όπου και εκεί οι καταγγελίες για καθημερινά προβλήματα είναι πάρα πολλές.

Όλα τα παραπάνω είναι γνωστά στην τράπεζα, αφού οι υπεύθυνοι του υποκαταστήματος έχουν ενημερώσει ήδη τα κεντρικά, τα οποία φαίνεται ότι δυσκολεύονται να στείλουν ειδικούς προκειμένου να τα φτιάξουν.

Σε μία τουριστική πόλη και πρωτεύουσα νομού, η Εθνική τράπεζα δυσκολεύεται να εξυπηρετήσει τους πελάτες της και τους επισκέπτες τις ώρες όπου το κατάστημα είναι κλειστό.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα ωστόσο διαπιστώνονται τα Σαββατοκύριακα  με τους αγανακτισμένους πολίτες να κάνουν τις συναλλαγές τους από ATM άλλων τραπεζών, πληρώνοντας πολλές φορές και χρήματα επιπλέον.

Ταλαιπωρία και στις τουριστικές περιοχές

Εκτός τα πολλά προβλήματα λόγω κορονοϊού, οι κάτοικοι περιοχών όπως το Κανάλι Πρέβεζας, μία τουριστική περιοχή που περιμένει τους τουρίστες το καλοκαίρι αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα, αφού όπως μας κατήγγειλαν δεν υπάρχει οποιοδήποτε ATM προκειμένου να κάνουν τις συναλλαγές τους.

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να μετακινούνται προς την Πρέβεζα, διανύοντας 30 και πλέον χιλιόμετρα να πάνε και να επιστρέψουν, δαπανώντας έξοδα για την μετακίνηση και χρόνο, δηλαδή μία απίστευτη ταλαιπωρία.

Στην Ελλάδα του 2021 τελικά το μόνο που ενδιαφέρει τα τραπεζικά ιδρύματα είναι να μεγαλώνουν το πελάτολογιό τους και όχι να το εξυπηρετούν.

Όλες οι τράπεζες βγάζουν σε εθελούσια έξοδο προσωπικό, μειώνοντάς το δραματικά, αντικαθιστώντας τους με μηχανήματα, τα οποία πολλές φορές μπλοκάρουν και φυσικά φτάνουν τα νεύρα των πολιτών στα ύψη.

Προηγούμενο Άρθρο

Νέο κατάστημα Storkway Cafe στα Γιάννενα

Επόμενο Άρθρο

Μεζεδοπωλείο ΜΕΖΕΝ: Η απόλαυση συνάντησε την γεύση – Επισκεφτείτε το σήμερα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...