Κυριακή, 5 Μαΐου 2024, 19:13

Ποιοι είναι οι νέοι αντιδήμαρχοι και πρόεδροι νομικών προσώπων του δήμου Πρέβεζας

Συνάντηση με τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης με τον δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο στο δημαρχείο της πόλης.

Ο δήμαρχος ανακοίνωσε τις προθέσεις του για το ποιοι θα λάβουν τις νέες θέσεις των αντιδημάρχων καθώς και τον προέδρων των νομικών προσώπων.

Ο Νίκος Γεωργάκος θέλοντας να δώσει άλλον αέρα στην 5ετια που έρχεται έκανε σημαντικές αλλαγές μιας και πλέον έχει 17 συνολικά συμβούλους τονίζοντας ότι η θητεία που ξεκινάει από την 1η Ιανουαρίου 2024, θα είναι γεμάτη έργα, για αυτό ευχήθηκε σε όλους καλή δύναμή στα νέα τους καθήκοντα.

Πιο αναλυτικά για την θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου θα προταθεί η δικηγόρος Δήμητρα Αηδόνη, στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο της χρονιάς, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί ψηφοφορία μεταξύ των δημοτικών συμβούλων.

Για την θέση αντιδημάρχου Οικονομικών προτάθηκε ο λογιστής Γιώργος Κοκκίνης, ο οποίος αναλαμβάνει ένα δύσκολο χαρτοφυλάκιο.

Την θέση του αντιδημάρχου Καθαριότητας και Πρασίνου αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πρέβεζας, Φώτης Ζέρβας.

Ο Φώτης Ζέρβας κατά την διάρκεια της προεδρίας του στην ΔΕΑΥΠ έδειξε ότι μπορεί να κάνει πράγματα και να βγάλει τον Νίκο Γεωργάκο ασπροπρόσωπο, καθώς τα ζητήματα της καθαριότητας θα είναι από τα θέματα άμεσης προτεραιότητας.

Τη νέα αντιδημαρχία (πρώην ΝΕΔΗΚΕΠ) αναλαμβάνει ο Σπύρος Κόκκαλης.

Αντιδήμαρχος Δ.Ε Λούρου συνεχίζει και στην νέα θητεία να βρίσκεται ο Νίκος Παγγές, όπως και στην Δ.Ε Ζαλόγγου ο Γιώργος Σαργιάνογλου.

Αντιδήμαρχος Πολιτισμού αναλαμβάνει ο Λεωνίδας Αργυρός, ο οποίος θα βρίσκεται και στην θέση του αντιπροέδρου στο Δ.Σ της Δημοτικής Ραδιοφωνίας, εκεί όπου την θέση του προέδρου θα αναλάβει ο Γιώργος Πασσάς.

Την θέση του προέδρου της ΔΕΥΑ Πρέβεζας, αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιάννης Δαρδαμάνης.

Στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο πρόεδρος αναλαμβάνει ο Γρηγόρης Κουμπής με αντιπρόεδρο την Γρηγορία Κατσαούνου.

Στις σχολικές επιτροπές τις θέσεις των προέδρων αναλαμβάνουν: στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση – Σπύρος Βρυώνης και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση – Χαράλαμπος Κακιούζης.

Τέλος μετά την κατάργηση της Επιτροπής Οικονομικών, δημιουργείται η Δημοτική Επιτροπή με τα 5 μέλη, τα οποία θα είναι: ο Δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος, ο νέος αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Κοκκίνης, ο νέος αντιδήμαρχος καθαριότητας και πρασίνου Φώτης Ζέρβας, ο αντιδήμαρχος Δ.Ε Ζαλόγγου Γιώργος Σαργιάνογλου και ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Γρηγόρης Κουμπής.

Προηγούμενο Άρθρο

Τον Ναύαρχου Βότση υποδέχεται το Σάββατο στο ΔΑΚ ο Φιλαθλητικός

Επόμενο Άρθρο

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας είχε ο Δήμαρχος Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...