Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 16:43

Ποδοσφαιρικός αγώνας για την Θεοδώρα από τους παλαίμαχους ΠΑΣ Αχέρων και ΠΑΣ Γιάννινα (pics-video)

Μια δυνατή ποδοσφαιρική συνάντηση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο δημοτικό στάδιο Καναλακίου, ανάμεσα στους παλαίμαχους του ΠΑΣ Αχέρων και του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο αγώνας έγινε για έναν ιερό σκοπό, αφού τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα δοθούν στην 32χρονη δασκάλα του 1ου δημοτικού σχολείου Καναλακίου Θεοδώρα Γώγου, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγεία.

Οι κερκίδες γέμισαν αν και ο καιρός δεν βοήθησε, με τον κόσμο να αγκαλιάζει την πρωτοβουλία του κυνηγετικού συλλόγου Καναλακίου.

Στο δημοτικό στάδιο Καναλακίου το παρών έδωσαν ο δήμαχος Πάργας Νίκος Ζαχαριάς, οι αντιδήμαρχοι Βασίλης Γκίζας, Δημήτρης Μάρκου και Δημήτρης Μπούσιος, ο περιφερειακός σύμβουλος Αχιλλέας Γκούμας καθώς και υποψήφιοι βουλευτές από τη Ν.Δ Σπύρος Κυριάκης και από το ΠΑΣΟΚ, Στέλλα Βαρτελάτου, Γιώργος Δημητρίου και Παύλος Φραγκούλης.

Στο ημίχρονο οι παλαίμαχοι του ΠΑΣ Αχέρων τίμησαν τον αρχηγό του ΠΑΣ Γιάννινα Δημήτρη Γκλίτσα, ενώ ο δήμαρχος Πάργας Νίκος Ζαχαριάς τίμησε τον παλαίμαχο του ΠΑΣ Αχέρων Βασίλη Γάκη.

Επίσης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του πρώην προέδρου του ΠΑΣ Αχέρων Αθανασίου Πάρλα.

Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι ο αγώνας τελείωσε με νικητή του ΠΑΣ Γιάννινα με σκορ 4-1. Τα τέρματα για τους νικητές πέτυχαν οι Τσιατούρας (2), Γκαρόζης και Γκολφινόπουλος, ενώ για τον ΠΑΣ Αχέρων το μοναδικό τέρμα σημείωσε ο Γιώργος Νίτσιος.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Αλέκανδρος Αλαξανδρόπουλος, Βασίλης Τάγγας και Γιώργος Ευθυμίου του συνδέσμου Διαιτητών Πρέβεζας.

Για τον ΠΑΣ Αχέρων αγωνίστηκαν οι: Χρήστος Χριστοδούλου, Γιώργος Χριστοδούλου, Αλάνξανδρος Λουκούμης, Δημήτρης Τσάλης, Στέφανος Κώστας, Περικλής Σπυράκος, Σάκης Τζίμας, Δημήτρης Τριάντης, Δημήτρης Τσοβίλης, Δημήτρης Κασκάνης, Βασίλης Παπασταύρου, Γιώργος Νίτσιος, Δημήτρης Νίτσιος, Δημήτρης Τσοβίλης, Ιωάννης Ευθυμίου, Χρήστος Στάϊκος, Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Για τον ΠΑΣ Γιάννινα αγωνίστηκαν οι: Γιώργος Γραμμόζης, Νίκος Τσιατούρας, Σωτήρης Ζαλογιάννης, Κώστας Γκολφινόπουλος, Στράτος Γκαρόζης, Χρήστος Μάστακας, Κώστας Ντέτσικας, Δημήτρης Γκλίτσας, Αθανάσιος Χαρίσης (προπονητής), Γιώργος Θεοδωρής, Αθανάσιος Γκουτσούρης, Αθανάσιος Τζιάλας, Ιωάννης Γιάτσος.

Προηγούμενο Άρθρο

Το 1ο ΓΕΛ Φιλιππιάδας στην Ολομέλεια της EUROSCOLA

Επόμενο Άρθρο

Ο Σπύρος Κυριάκης παρακολούθησε τον αγώνα παλαιμάχων στο Καναλάκι υπέρ της Θεοδώρας (video)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...