Ποδηλατάδα του 6ου Δημοτικού Σχολείου Πρέβεζας: Μια Γιορτή Χαράς και Συμμετοχής

Ημερομηνία:

Κυριακή 18 Μαΐου 2025… Ώρα 11:00 π.μ…

Το σχολικό μας κουδούνι ήχησε μελωδικά, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας ευχάριστης ποδηλατικής διαδρομής. Μαθητές, γονείς και φίλοι συγκεντρωθήκαμε στο χώρο του σχολείου μας έτοιμοι να ξεκινήσουμε ένα ταξίδι γεμάτο μουσική, χαρά και πολλά χαμόγελα!!

Ξεκινώντας από τον γνώριμο χώρο του σχολείου μας, ποδηλατήσαμε μέσα από το όμορφο τοπίο της Πρέβεζας. Περάσαμε από το επιβλητικό Κάστρο του Παντοκράτορα, όπου οι πέτρινοι τοίχοι ψιθύριζαν ιστορίες περασμένων αιώνων. Συνεχίσαμε προς την Κυανή Ακτή, όπου τα κύματα χόρευαν στον ρυθμό των ποδηλάτων μας, και το Μνημείο του Ναύτη, που στεκόταν αγέρωχο, τιμώντας τους πεσόντες ναυτικούς. Η παραλία της πόλης μας υποδέχτηκε με την αλμύρα της θάλασσας και το απαλό αεράκι, κάνοντάς μας να νιώθουμε ένα με τη φύση.

Καθ’ όλη τη διαδρομή, τα γέλια των παιδιών και οι χαρούμενες φωνές των γονιών αντηχούσαν στους δρόμους, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα γιορτής και ενότητας. Η πόλη μας ζωντάνεψε, γεμάτη χρώματα, χαμόγελα και την ανεμελιά της παιδικής ηλικίας.

Η ποδηλατάδα μας ολοκληρώθηκε στην πλατεία Ανδρούτσου, όπου εκεί ο Σύλλογος μας προσέφερε σε όλους τους συμμετέχοντες:

  • Νερά, προσφορά της οικογενειακής επιχείρησης “Γεωργίου Σάλιαρη” και του Δήμου Πρέβεζας.
  • Φρέσκα φρούτα, προσφορά του εμπορίου φρούτων και λαχανικών “Κωνσταντίνου Γκόπη”.
  • Δροσιστικές γαλακτοκομικές κρέμες, προσφορά της οικογενειακής επιχείρησης ΤΕΦΑ “Συρράκο”.

Εκφράζουμε τις εγκάρδιες ευχαριστίες μας στους παραπάνω χορηγούς για την πολύτιμη συμβολή τους.

Στο τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε κλήρωση ποδηλάτου με το κράνος του, προσφορά του Συλλόγου. Τον λαχνό τράβηξε ο Διευθυντής του σχολείου, κ. Γεώργιος Σαράφογλου, και ο τυχερός αριθμός ήταν το 153, με νικήτρια τη μαθήτρια Ξενίδου Ελευθερία.

Ευχαριστούμε θερμά το Τμήμα Τροχαίας Πρέβεζας, την Ομάδα ΔΙΑΣ, το Λιμενικό Πρέβεζας και το ΕΚΑΒ Πρέβεζας για την πολύτιμη συμβολή τους στην ασφαλή διεξαγωγή της ποδηλατικής μας δράσης, καθώς η παρουσία και η υποστήριξη τους ήταν καθοριστική για την αίσια έκβαση της.

Ευχαριστούμε επίσης το Ράδιο Α και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης της πόλης μας για την προβολή και την υποστήριξη της εκδήλωσης.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Πρέβεζας δεσμεύεται να συνεχίσει να διοργανώνει δράσεις που ενισχύουν και προάγουν την υγιεινή ζωή και ενδυναμώνουν την οικολογική συνείδηση, συμβάλλοντας έτσι στην ενότητα της κοινότητάς μας και προσφέροντας χαρά σε όλους.

Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ. του Συλλόγου

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
Οι δημοσιογράφοι του onprevezanews.gr σας ενημερώνουν 24ωρες το 24ωρο για όλες τις εξελίξεις στην Πρέβεζα, την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον Κόσμο. Υπεύθυνος της ομάδας σύνταξης είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Βασιλειάδης.
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αίτημα ένταξης στην ειδική κατηγορία συμμετοχής για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2026

Η Δημοτική Αρχή Ζηρού έχει προβεί εγκαίρως και επανειλημμένως...

Η Πρέβεζα στο επίκεντρο της ιατρικής κοινότητας με το 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ελευθεροεπαγγελματιών Καρδιολόγων Ελλάδος

Συνεχίζεται η δυναμική επιστημονική παρουσία του Ιατρικού Συλλόγου Πρέβεζας...

Η Πρέβεζα ξανά στο παγκόσμιο προσκήνιο: Η Χαρά Σουκουβέλου προκρίθηκε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Pole & Aerial της Τσεχίας!

Η 31χρονη πρωταθλήτρια από τη Νέα Κερασούντα Πρέβεζας κατέκτησε...