Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024, 1:59

Πλήθος κόσμου στην Λευκή Νύχτα της Πρέβεζας

Ένα πολύχρωμο σκηνικό στήθηκε στην πόλη της Πρέβεζας η αγορά της οποίας παρέμεινε ανοιχτή μέχρι τις πρώτες ώρες της Κυριακής στο πλαίσιο του θεσμού της “Λευκής Νύχτας”. Το Ιστορικό Κέντρο της Πρέβεζας φιλοξένησε χιλιάδες κόσμου που συνδύασε τη Σαββατιάτικη βόλτα του με τα ψώνια, αξιοποιώντας τις προσφορές και τις εκπτώσεις που έκαναν οι καταστηματάρχες στα προϊόντα τους.

Η έναρξη των δράσεων της ” Λευκής Νύχτας”έγινε στην κεντρική αγορά δίπλα στο Ναό του Αγίου Χαραλάμπους με παρουσιαστή τον γνωστό performer Διονύση Ζάχο ο οποίος χάρισε κέφι, χαμόγελο και πολλά δώρα.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, καλωσόρισε τον κόσμο στην πόλη χαρακτηρίζοντας ιδιαίτερα την “επανεκκίνηση του θεσμού μετά την πανδημία. Ο κ Γεωργάκος παρότρυνε τον κόσμο να αξιοποιήσει τις προσφορές των καταστημάτων και να περάσει ένα αξέχαστο βράδυ στην πόλη.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιάννης Μπούρη;ς τόνισε τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν οι επαγγελματίες την περίοδο της πανδημίας, ζητώντας και ο ίδιος την στήριξη της τοπικής αγοράς.

Ο Διονύσης Ζάχος υποδυόμενος την αγαπημένη ηθοποιό Ρένα Βλαχοπούλου και συνοδευόμενος από την πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου του Ιστορικού Κέντρου Ιωάννα Κώτση μοίρασε στο κοινό δώρα που προσέφεραν κι καταστηματάρχες ενώ η πόλη κινήθηκε σε γιορτινούς ρυθμούς μέχρι το πρωί.

Πηγή: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Κέντρο Ξένων Γλωσσών Μαρία Χ. Δημητρίου: Οι εγγραφές ξεκινούν από 1η Σεπτεμβρίου

Επόμενο Άρθρο

Ιωάννινα: Βάναυση κακοποίηση γαϊδάρου – Τον έσερνε για 700 μέτρα με αγροτικό

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...