Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 0:18

Πινακίδες άλλης εποχής… θυμίζουν κάτι από τα παλιά

Διάσπαρτες σε πολλές σημεία της Πρέβεζας και γενικότερα του νομού είναι πολλές ενημερωτικές πινακίδες, οι οποίες παραμένουν στην θέση τους ακόμη και μετά από πολλά χρόνια, χωρίς καμιά ουσία για την ύπαρξή τους.

Πιο συγκεκριμένα αν κάποιος μετακινηθεί από τον Παντοκράτορα προς την υποθαλάσσια γέφυρα θα διαπιστώσει λίγα μέτρα μακριά από το δημοτικό σχολείο την συγκεκριμένη φωτογραφία που αναγράφει ‘’Preveza Ferry’’.

Για κάποιους τα φέρρυ μπόουτ αποτελούν μία ανάμνηση του παρελθόντος, η οποία σταμάτησε στις αρχές της δεκαετίας του 2000, ενώ για κάποιους επισκέπτες που δεν γνωρίζουν, η συγκεκριμένη ενημερωτική πινακίδα αποτελεί παραπλανητική, αφού ουκ ολίγες φορές σταματούν και ρωτούν πως μπορούν να πάνε στα Ferry.

Καλό θα ήταν όμως οι αρμόδιοι για αυτές τις πινακίδες να κάνουν μία βόλτα στο νομό και να αντικαταστήσουν όλες αυτές τις πινακίδες.

Ωστόσο σύμφωνα με μαρτυρίες, υπάρχουν ακόμη πινακίδες που σου δείχνουν πώς να πας στα κλωστήρια Πρέβεζας, ενώ κάποιες άλλες πώς θα πας στα σούπερ μάρκετ Ατλάντικ.

Παλιά περασμένα μεγαλεία….

Γιάννης Βασιλειάδης

Προηγούμενο Άρθρο

Αστυνομικός έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού στους Παξούς – Νοσηλεύεται σε κακή κατάσταση

Επόμενο Άρθρο

Ο πρεβεζάνος Μπάμπης Καρβέλης στο γραφείο τύπου του ΠΑΣ Γιάννινα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...