Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 17:12

Πετάνκ: Γιόρτασαν τα επινίκια οι κυπελλούχοι Ελλάδος στην Πρέβεζα (pics-video)

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδος, ήρθε η σειρά και του κυπέλλου για τον Α.Γ.Σ.Π Petanque Club Preveza 2021.

Διοίκηση και αθλητές γιόρτασαν τα επινίκια κάνοντας ένα μικρό γλέντι στα γήπεδα στην Κυανή Ακτή Πρέβεζας, παρουσία του βουλευτή Ν.Δ Στέργιου Γιαννάκη, του δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου, του προέδρου της ΔΕΥΑ Πρέβεζας Φώτη Ζέρβα του προέδρου του Επιμελητηρίου Γιάννης Μπούρης και του μέλους του Επιμελητηρίου Αγγελικής Κωνσταντινίδη.

Μάλιστα μέλη της ομάδα των κυπελλούχων είχαν στήσει και ψησταριές όπου έψηναν διάφορα κρεατικά, ενώ το κρασί έρεε άφθονο, γιορτάζοντας έτσι την μεγάλη επιτυχία τους.

Στην κάμερα του ON TV μίλησαν ο δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος, ο οποίος έδωσε τα συγχαρητήρια στην διοίκηση και τους παίκτες του συλλόγου, κάνοντας λόγο για τεράστια επιτυχία και μεγάλη διαφήμιση για την Πρέβεζα, ενώ ο δήμος θα συνεχίσει να στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις όλες τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Νικολός αναφέρθηκε στην μεγάλη προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος για την εξάπλωση και διάδοση του αθλήματος και σε μικρές ηλικίες με τις ακαδημίες που έχουν δημιουργηθεί στον σύλλογο.

‘’Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι καθώς μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα που έχει δημιουργηθεί ο σύλλογος έχουμε κατακτήσει το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ελλάδος. Έρχεται αρχές Ιουνίου και το 2ο Διεθνές τουρνουά με την συμμετοχή 200 αθλητών και αθλητριών από πολλά κράτη του κόσμου’’ κατέληξε ο Κώστας Νικολός.

 

Προηγούμενο Άρθρο

Εθνικές εκλογές: Πλούσια και συνεχής η πολιτική δραστηριότητα ΚΚΕ σε όλο το νομό

Επόμενο Άρθρο

Σεισμός τώρα στα Ιωάννινα, 4,1 ρίχτερ

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...