Παρασκευή, 3 Μαΐου 2024, 14:50

Περιφέρεια Ηπείρου – Απάντηση στη «Λαϊκή Συσπείρωση»

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» συνεχίζειτο «δρόμο» του λαϊκισμού και της παραπληροφόρησης που έχει χαράξει τους τελευταίους μήνες.

Προφανώς τα παθήματα από  προγενέστερες καταγγελίες, δεν έγιναν μαθήματα.

Τελευταία… ανακάλυψή της, τα περί  δήθεν πληρωμής έργου που δεν έχει γίνει.

Αν την ενδιέφερε πραγματικά η αλήθεια,  μπορούσε πρώτα  να απευθυνθεί  στις  αρμόδιες τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας για το ιστορικό του έργου.

Τότε θα  ενημερώνονταν  ότι ο ακριβής τίτλος του είναι: «Άμεση προστασία βάθρων γεφυρών Ασπροχωρίου και Καταμάχης Δήμου Δωδώνης» με προϋπολογισμό 153.639,99 ευρώ.

Οι εργασίες στη γέφυρα Καταμάχης ολοκληρώθηκαν, στη δε γέφυρα Ασπροχωρίου, στα τέλη του περασμένου Χειμώνα έγιναν προσωρινές εργασίες στήριξής των βάθρων της. Στη συνέχεια έγινε απομάκρυνση των υλικών που είχαν τοποθετηθεί για να ξεκινήσουν οι οριστικές εργασίες.

Συνολικά έχει ολοκληρωθεί το 90% του συνολικού συμβατικού έργου και έχει εξοφληθεί το 60%. Αυτό είναι το σκάνδαλο που ανακάλυψαν οι της «Λαϊκής Συσπείρωσης»! (Προς απόδειξη επισυνάπτονται ορισμένες ενδεικτικές φωτογραφίες από τις εργασίες που έγιναν).

Όσον αφορά την επιμονή της ότι δήθεν η Περιφερειακή Αρχή στηρίζει την εγκατάσταση των αιολικών πάρκων σε Λάκκα Σούλι, Γράμμο και Σμόλικα, μετά και τα όσα αναπτύχθηκαν στο τελευταίο Περιφερειακό Συμβούλιο,   τα σχόλια περιττεύουν.

Προηγούμενο Άρθρο

Τη Λυσιστράτη στο ΕΗΜ παρακολούθησε ο Σπύρος Ριζόπουλος

Επόμενο Άρθρο

Δημοτικές εκλογές Πρέβεζας – Ο Τάσος Νέλλης ο πρώτος υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του Νίκου Τζίμα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...