Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024, 12:38

Περιπέτεια υγείας για την οικογένεια του τοπικού συμβούλου Πρέβεζας Δημήτρη Γκόλια από τον κορονοϊό

Το 2022 δεν μπήκε με το δεξί για τον τοπικό σύμβούλο Πρέβεζας Δημήτρη Γκόλια, αφού ο κορονοϊός ”χτύπησε” την πόρτα, με αποτέλεσμα τόσο ο ίδιος όσο και όλα τα μέλη της οικογένειά του να περάσουν ένα δύσκολο 15νθημερο.

Ο ίδιος μιλώντας στο onprevezanews.gr είπε: ”Πραγματικά περάσαμε δύσκολες ημέρες οικογενειακώς. Πρώτα νόσησα εγώ και στην συνέχεια όλα τα μέλη της οικογένειά μου. Μάλιστα εγώ προσωπικά χρειάστηκε να πάω και στα Γιάννενα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, αφού τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζω έκαναν τους γιατρούς να κρίνουν ότι ήταν μονόδρομος” είπε ο Δημήτρης Γκόλιας.

”Δεν είναι κάτι με το οποίο πρέπει να παίζουμε. Η σύζυγός μου είναι πλήρως εμβολιασμένη για αυτό και το πέρασε πιο ελαφρά, όπως και τα παιδιά μας. Εγώ χρειάστηκε να λάβω και μονοκλωνικά αντισώματα, μετά τις καθοδηγήσεις των ιατρών” συνέχισε.

”Ο κορονοϊός δεν είναι παιχνίδι, μπορεί να σε ”χτυπήσει” ανά πάσα ώρα και στιγμή χωρίς να το καταλάβεις. Πρέπει όλοι να προστατευτούμε. Σήμερα αφήνοντας πίσω την περιπέτεια αυτή νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους γιατρούς.” κατέληξε.

Μάλιστα ο τοπικός σύμβουλος με ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, ευχαρίστησε όλους τους γιατρούς για την βοήθειά και στήριξη, που παρείχαν τόσο στον ίδιο όσο και στα μέλη της οικογένειάς του.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Αποχή της “Ανυπότακτης Κίνησης” από την εκλογή μελών για την Οικονομική Επιτροπή και την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

Επόμενο Άρθρο

Δωρεάν Rapid Test σε Καναλάκι και Πάργα την Τετάρτη

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...