Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 10:23

ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου: Επιστροφή στην δράση με στόχο το πρωτάθλημα…

Έπειτα από πολλούς μήνες χωρίς αγωνιστική δράση, το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας έλαβε το πράσινο φως από την πολιτεία και έτσι οι 131 ομάδες παίρνουν θέση για την εκκίνηση της «κουτσουρεμένης» σεζόν, που λόγω πανδημίας θα διεξαχθεί σε έναν γύρο, με τους πρωταθλητές των ομίλων να συνεχίζουν σε αγώνες μπαράζ για την άνοδο στη Football League και τους υποβιβασμούς να ισχύουν κανονικά, σύμφωνα με την προκήρυξη.Στον 5ο όμιλο συμμετέχουν 4 ομάδες από την ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας (Αχέρων Καναλακίου, ΠΑΣ Πρέβεζα ΠΑΣ Θύελλα Μοναστηρακίου και Τηλυκράτης).

Ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου συνεχίζει τη μάχη του πρωταθλήματος έχοντας το απόλυτο 3 στα 3 με 9 βαθμούς, με την ομάδα του Καναλακίου να βρίσκεται μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα. Ο στόχος είχε μπει από την αρχή, με την διοίκηση, το προπονητικό τιμ και τους παίκτες να θέλουν όσο τίποτε άλλο την άνοδο στη Football League.

Ο ίδιος στόχος παραμένει για αυτό τον λόγο η διοίκηση προχώρησε στην προσθήκη 5 νέων ποδοσφαιριστών συμπληρώνοντας έτσι το ρόστερ του συλλόγου, σε θέσεις που είχε ανάγκη.

Αναλυτικά στην ομάδα του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου ήρθαν:

Αλέξανδρος Μπέλλος

Ο Μπέλλος Αλέξανδρος αποτέλεσε την 1η χειμερινή μεταγραφή της ομάδας. Πρόκειται για έναν νεαρόπαίκτης με πλούσια προσόντα και ταλαντούχο ποδοσφαιριστή.

Ο ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν την σεζον 2019/20 στο Σούλι Παραμύθιας στην Γ´ εθνική όπου άφησε άριστες εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του. Την φετινή χρόνια πήρε μεταγραφή για τον σύλλογο του Αετού Αγίας από όπου και ήρθε ως δανεικός για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Αλέξανδρο Ερέκι

Ο Αλέξανδρος Ερέκι, ήταν το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΣ Αχέρων κατά την περίοδο των μεταγραφών.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής είναι γεννημένος στις 25/9/95 και αγωνίζεται στις δυο άκρες τις επίθεσης αλλά και ως επιθετικός μέσος. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην ΠΑΕ ΑΕΚ, Νέα Ιωνία, Μανδραϊκό, Τέλο Άγρα, FK BYLIS (Β Εθνική Αλβανίας), Καλαμάτα, Σπέτσες, Αθηναϊκό, Τηλυκρατη Λευκάδος και Κορωνίδα Κοιλάδας.

Παναγιώτης Λύγκας

Το 3ο μέλος για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο 2020-21 ακούει στο όνομα του Παναγιώτη Λύγκα.

Ο Παναγιώτης Λύγκας είναι ένας νεαρός παίκτης με αγωνιστική μαχητικότητα και σπουδαία προοπτική για το μέλλον.

Ο 18χρονος νεαρός ταλαντούχος επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του στο Σουλι Παραμυθιάς και κατέχει το ρεκόρ 25ετιας του νεότερου σκόρερ Γ´ εθνικής σε ηλικία 15χρονων, Με τις άριστες εντυπώσεις και τις εμφανίσεις που άφησε στα παιχνίδια που αγωνίστηκε μεταγράφηκε για την Κ17 και μετέπειτα Κ19 του Απόλλωνα Σμύρνης από όπου και προήλθε στον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου.

Ανδρέας Ντάμπος

Το 4ο μέλος του για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο 2020-21 είναι ο  Ανδρέας Ντάμπος.

Ο 31χρονος Αντρέας Ντάμπος αγωνίζεται στις θέσεις της επίθεσης και κέντρου και δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις αφού η ποδοσφαιρική του διαδρομή “Μιλάει” από μόνη της, την πρόσφατη περίοδο αγωνίστηκε με την ομάδα της Νέας Αρτάκης, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε επαγγελματικές κατηγορίες Α’ Εθνική αλλά και Β’, Γ’ Εθνικής με τις ομάδες των Α.Ο. Χαλκις, Φωκικός, Καλλον΄γ και Κηφισιά να συνθέτουν το πλούσιο βιογραφικό του.

Στέφανος Κούσης

Ο Στέφανος Κούσης αποτελεί την Πέμπτη μεταγραφή της ομάδας του Αχέρων Καναλακίου για την φετινή χρόνια, όπου πρόκειται για έναν ποιοτικό μέσο με εξαιρετικά προσόντα.

Ο Στέφανος Κούσης είναι παλιός γνώριμος καθώς έχει αγωνιστή ξανά την σεζόν 2018-19 στην Γ´ εθνική με τον ΠΑΣ Αχέρων, και αποτέλεσε ιδιαίτερη χαρά η επιστροφή του στην ομάδα, καθώς κατά την διάρκεια της ”πρώτης του θητείας” στον σύλλογο, τον αγάπησε και αγαπήθηκε όσο λίγοι, ενώ η προσφορά του ήταν μεγάλη.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε από τον Κεραυνό Θεσπρωτικού, και μετέπειτα στον Εθνικό Φιλιππιάδας, ενώ το προηγούμενο εξάμηνο αγωνιζόταν στον σύλλογο του Θριάμβου Λούρου από όπου και ήρθε ως δανεικός για το υπόλοιπο της χρονιάς που απομένει.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου Χρήστος Λουκούμης μιλώντας στο onprevezanews.gr, είπε: ” επιστρέφουμε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά από πάρα πολύ καιρό. Ωστόσο η ομάδα μας είναι πανέτοιμη για να συνεχίσει το πρωτάθλημα με τους στόχους που είχαμε θέσει από την αρχή. Με την προσθήκη των νέων μεταγραφών πριν από λίγες ημέρες πιστεύουμε ότι ο δρόμος είναι ανοικτός για όλα”.

Ωστόσο ο κ. Λουκούμης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και όλους τους επιχειρηματίες που στηρίζουν τον σύλλογο, όλα αυτά τα χρόνια.

”Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς του συλλόγου μας, χωρίς και την δική τους βοήθεια δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε πράγματα. Με την δική τους βοήθεια και την πίστη που έχουμε στους ποδοσφαιριστές μας, πιστεύουμε ότι οι στόχοι μας να πραγματοποιηθούν.

 

Δείτε το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

Προηγούμενο Άρθρο

Τα τηγανόψωμα της Γκόλφως που ξεπέρασαν το 1 εκατομμύριο προβολές

Επόμενο Άρθρο

Διαδικτυακή Εκδήλωση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Σύριζα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...