Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 23:17

Πασχαλινό Bazaar από τον Σύλλογο Γονέων του Ειδικού Σχολείου Πρέβεζας

Ο Σύλλογος Γονέων 1ου Ειδικού Δημοτικού & 1ου Ειδικού Νηπιαγωγείου Πρέβεζας δημιούργησε με πολύ αγάπη το Πασχαλινό Bazaar στην αυλή του σχολείου στην Πρέβεζα.

Εκεί μπορείτε να βρείτε χειροποίητες λαμπάδες, πασχαλινά αυγουλάκια, δωράκια και διακοσμητικά, όλα ξεχωριστά και φτιαγμένα με πολύ αγάπη. Όλα τα χρήματα που θα μαζευτούν θα διατεθούν για τις ανάγκες του σχολείου, κυρίως για την διαμόρφωση αιθουσών που τόσο πολύ έχουν ανάγκη τα παιδιά, κάτι που είχε γίνει και με τα χρήματα από το Χριστουγεννιάτικο Bazaar.

Στο πλευρό του συλλόγου και ο Δήμος Πρέβεζας και δια στόματος του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και πρόεδρου της Σχολικής Επιτροπής Λεωνίδα Αργυρού, ο δήμος θα στηρίξει όπου έχει το σχολείο ανάγκες.”Στο Ειδικό Σχολείο ο Δήμος έχει ένα πρόγραμμα, προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις να είμαστε δίπλα σε αυτά τα παιδιά, όπως και σε όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου μας” είπε ο κ. Αργυρός. Το Πασχαλινό Bazaar θα συνεχιστεί και την επόμενη εβδομάδα (Σάββατο), έξω από την Θεοφάνειο Αίθουσα.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΔ για την απώλεια του πρώην Βουλευτή του κόμματος Δημήτρη Τσαντούλα

Επόμενο Άρθρο

Διακοπές στο νερό λόγω διακοπής ρεύματος στην Σμυρτούλα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...