Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 1:48

ΠΑΣΟΚ – Παναγιώτης Δουδωνής: ”Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να πάρει την έδρα στην Πρέβεζα” (video-pics)

Ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Δουδωνής βρέθηκε στην Πρέβεζα το απόγευμα της Δευτέρας μιλώντας σε κομματική εκδήλωση στο Εργατικό Κέντρο.

Παρόντες σύσσωμη η νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Πρέβεζας, οι υποψήφιοι βουλευτές του ψηφοδελτίου Στέλλα Βαρτελάτου, Γιώργος Δημητρίου, Παύλος Φραγκούλης και Μαρία Χήτα, ο πρώην δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κοσμάς Κορωναίος και Βαγγέλης Γιαννουλάτος από την Δημοτική Συνεργασία, ο επικεφαλής της Δημοτικής Ανατροπής Βαγγέλης Ροπόκης, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Χρήστος Δημόπουλος, ο πολιτευτής του 2019 Χρήστος Πεπόνης και δεκάδες μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ.

Ο Παναγιώτης Δουδωνής με έναν πύρινο λόγο, επιτέθηκε στη Ν.Δ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, κάνοντας αναφορά σε πολλά ζητήματα που αφορούν τις οικονομικές παροχές και την κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος, όπως χαρακτηριστικά είπε.

”Η Ν.Δ δεν έχει αυτή την στιγμή μια αξιόλογη αντιπολίτευση και αυτό τον ρόλο πρέπει να τον παίξει το ΠΑΣΟΚ, μέχρι να επιστρέψει σύντομα σε θέση εξουσίας” ανέφερε ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας.

Ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ, τόνισε ότι όλοι θα πρέπει να συσπειρωθούν και να στηρίξουν τΙς προσπάθειες του κόμματος και του προέδρου του Νίκου Ανδρουλάκη, ”ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ θα ανατείλει ξανά” δήλωσε, ενώ συνεχίζοντας ανέφερε χαρακτηριστικά ότι το ΠΑΣΟΚ και μπορεί και πρέπει να πάρει πίσω την έδρα στην Πρέβεζα με τους παρευρισκόμενους να ξεσπούν σε χειροκροτήματα.

Προηγούμενο Άρθρο

Δήμος Πρέβεζας: Ποιοι δημοτικοί σύμβουλοι ανεξαρτητοποιήθηκαν λίγους μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές;

Επόμενο Άρθρο

Οι Βάκχες στο Ρωμαϊκό Ωδείο Νικόπολης στις 14 Ιουλίου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...