Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024, 16:02

Παρουσία πρωταθλητών του στίβου και πλήθος κόσμου έγιναν τα εγκαίνια της αίθουσας ”Ντίνος Σαγανάς” στο Δημοτικό στάδιο (video-pics)

Παρουσία πρωταθλητών του στίβου και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της κλειστής αίθουσας ”Ντίνος Σαγανάς” στο Δημοτικό στάδιο Πρέβεζας από τον δήμαρχο Νίκο Γεωργάκο.

Το παρών στα εγκαίνια έδωσαν ο πρωταθλητής των 100μ. Γιάννης Νυφαντόπουλος, ο πρωταθλητής ακοντισμού Κώστας Μυλωνάς, ο πρωταθλητής ύψους Αντρέα Μίτα, ο αντιδήμαρχος Δ.Ε Λούρου Νίκος Παγγές, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πρέβεζας Φώτης Ζέρβας, οι νεοεκλεγέντες δημοτικοί σύμβουλοι Σπύρος Κόκκαλης, Σπύρος Βρυώνης, Χρήστος Μάκης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Λούρου Σπύρος Γκούρας, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ν.Δ Νίκος Σολδάτος, η προϊσταμένη των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Ντίνα Μωραϊτη, η προϊσταμένη του τμήματος Πολιτισμού Δήμητρα Κοψάρη, η προπονήτρια του Α.Σ ”ΕΥΖΗΝ” Πρέβεζας Σίλα Γέροντα, ο προπονητής του Α.Ο. Πρέβεζας Δημήτρης Γεωργοπέτρης, πολλοί αθλητές και γονείς αυτών.

Ήταν το δεύτερο μεγάλο έργο που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας στην πρώτη θητεία του Νίκου Γεωργάκου, μετά την αλλαγή του χλοοτάπητα, ενώ στην δεύτερη θητεία θα ακολουθήσουν και άλλα έργα τα οποία ήδη έχουν ανακοινωθεί, όπως η ανακατασκευή του βοηθητικού γηπέδου, η αλλαγή των καθισμάτων κ.α.

Ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος κατά τον σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε όλους όσους έδωσαν το παρών στην όμορφη αυτή στιγμή για τον αθλητισμό του δήμου, ευχαριστώντας παράλληλα και όσους συνέβαλαν στην ολοκλήρωση αυτού του έργου στολίδι για την πόλη και το νομό Πρέβεζας.

Μερικά λόγια για το έργο

Ο ανάδοχος υπέγραψε το καλοκαίρι του 2022 την σύμβαση του έργου, το οποίοι κόστισε συνολικά 446.857,77 ευρώ από το πρόγραμμα ”ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ”.

Οι εργασίες ξεκίνησαν με την απομάκρυνση του αμιάντου, ο οποίος κάλυπτε την οροφή του κλειστού γυμναστηρίου.

Το έργο περιλαμβάνει μια σειρά από σημαντικές παρεμβάσεις, αποκαταστάθηκαν οι σημαντικές φθορές που παρουσίαζε η αίθουσα και έτσι οι αθλητές θα μπορούν να προπονούνται με ασφάλεια κυρίως κατά τους χειμερινούς μήνες.

Στις σημαντικότερες εργασίες περιλαμβάνονται η αποξήλωση στέγης από κυματοειδή φύλλα αμιαντοτσιμέντου και η ασφαλής απομάκρυνσή τους, η απορρύπανση χώρων με τη διεξαγωγή τελικών μετρήσεων διάχυσης ινών αμιάντου και έκδοση πιστοποιητικού καθαριότητας, καθαιρέσεις και αντικατάσταση του ταρτάν, των εσωτερικών οροφών, των μεταλλικών παραθύρων και όλου του εξοπλισμού χώρων υγιεινής, η πλήρης αντικατάσταση ηλεκτρολογικής και υδραυλικής εγκατάστασης-εξοπλισμού wc αποδυτηρίων, τοποθέτηση φωτιστικών led κλπ.

Προηγούμενο Άρθρο

Ορίστηκαν οι Αντιδήμαρχοι στον Δήμο Πάργας

Επόμενο Άρθρο

Η Εθνική ομάδα τένις έτοιμη για το United Cup: “Στόχος μας να φτάσουμε μέχρι το τέλος”

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...