Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, 18:36

Παρουσία μελών και φίλων του κόμματος η παρουσίαση του ψηφοδελτίου ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην Πρέβεζα (video-pics)

Την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του για την Πρέβεζα πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης στο χώρο του εκλογικού του κέντρου το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.

Την εκδήλωση άνοιξε ο γραμματέας της Ν.Ε Μιχάλης Κώτσης, ο οποίος χαρακτήρισε το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής ως τη μοναδική ρεαλιστική και φιλολαϊκή δύναμη, καλώντας τους πολίτες να το στηρίξουν και να δώσουν την ευκαιρία στο Νίκο Ανδρουλάκη να αγωνιστεί για ένα κοινωνικό κράτος με αξιοπρεπή διαβίωση και παροχές για όλους. Στη συνέχεια πήραν το λόγο οι υποψήφιοι βουλευτές Ν. Πρέβεζας κατά αλφαβητική σειρά.

Η Στέλλα Βαρτελάτου αναφέρθηκε στην πορεία που έχει διαγράψει στο χώρο της αυτοδιοίκησης και της ενασχόλησής της με τα κοινά , περιέγραψε τις μεγάλες προοπτικές της περιοχής και την δική της πρόταση για την ανάπτυξη ενώ δεσμεύτηκε ότι θα στηρίξει τις μητέρες, τους νέους και όλους όσοι καλούνται να αντιμετωπίσουν την καθημερινότητα με την οικονομική πίεση και την διαχείριση του χρόνου.

Ο Γιώργος Δημητρίου έστειλε μήνυμα ενότητας και προοπτικής προς τη νέα γενιά και ολόκληρη την κοινωνία εκφράζοντας την αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα της Κυριακής. Ο κ. Δημητρίου εκτίμησε ότι η βουλευτική έδρα μπορεί να επιστρέψει στο ΠΑΣΟΚ ενώ υπογράμμισε ότι είναι η μόνη έντιμη και φιλολαϊκή δύναμη που μπορεί να δώσει ελπίδα στον τόπο.

Στους διαχρονικούς αγώνες και τις κατακτήσεις του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ αναφέρθηκε ο Παύλος Φραγκούλης σημειώνοντας ότι στην περιοχή μας υπάρχουν πολλά ανοιχτά μέτωπα που αποτελούν τροχοπέδη για την ανάπτυξη. Ο κ. Φραγκούλης κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν το ΠΑΣΟΚ και να το αναδείξουν ως ισχυρή δύναμη ελπίδας.

Τον κύκλο των ομιλιών έκλεισε η Μαρία Χήτα η οποία επίσης εξέφρασε την αισιοδοξία της για το εκλογικό αποτέλεσμα των Κυριακής. Η κ.Χήτα αναφέρθηκε στα προβλήματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν οι πολίτες του Νομού, στην οδική απομόνωση που υφίσταται η περιοχή αλλά και τις μεγάλες δυνατότητες που έχει, ενώ καταλήγοντας κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής και να κάνουν πράξη την πραγματική αλλαγή για τον τόπο.

Προηγούμενο Άρθρο

Έγκριση πρότασης 3.423.000€  του Δήμου Πάργας για τον εκσυγχρονισμό του δικτύου ύδρευσης

Επόμενο Άρθρο

Μήνυμα Νίκου Καλαντζή για την επέτειο της Γενοκτονίας των Ποντίων: ”Τιμούμε και δεν ξεχνάμε ποτέ!”

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...