Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 4:04

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ (7): Το site του Δήμου Πρέβεζας με απίστευτες ταχύτητες προς τα…πίσω

Χαρούμενη Κυριακή να έχετε αν και υπάρχουν έντονες νεφώσεις στην πόλη της Πρέβεζας, στο Δημαρχείο ωστόσο ακόμα να κάνουν τις απαραίτητες αλλαγές στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου, αφού αν δείτε τι υπάρχει on air τότε πραγματικά δεν ξέρουμε τι να πούμε.

Ξέρατε εσείς ότι πρόεδρος της Δημοτικής Ραδιοφωνίας ήταν ο πρώην πλέον εδώ και 3 χρόνια Γεράσιμος Ντίτσος; Ε φαίνεται ότι η Δημοτική Αρχή το κρατάει ακόμα.

Μπορεί σχεδόν εδώ και δύο μήνες ο Δημήτρης Καραμανίδης και η Αθηνά Κωνσταντάκη να έχουν αποχωρήσει από την Δημοτική Αρχή και πλέον να είναι ανεξάρτητοι.

Μπορεί να έγιναν αλλαγές στις επιτροπές, Οικονομική και Ποιότητα Ζωής, στις οποίες ήταν μέλη οι δύο παραπάνω δημοτικοί σύμβουλοι, ωστόσο ήταν τόσο μεγάλη η ”αγάπη” που τους είχαν που από ότι φαίνεται τους κρατούν ακόμη ”εντός”. Δείτε τα ονόματά τους όπως φαίνονται στο επίσημο site του Δήμου Πρέβεζας.

Φαίνεται ότι έχει πέσει τόση δουλειά που στους υπεύθυνους που διαχειρίζονται το επίσημο site, επαναλαμβάνουμε ΕΠΙΣΗΜΟ SITE του Δήμου Πρέβεζας, δεν προλαβαίνουν να αλλάξουν τις λίστε των ονομάτων προκειμένου οι επισκέπτες να γνωρίζουν ποιος βρίσκεται και σε ποια θέση.

Υ.Γ Όταν ανεβάζουμε ένα βιογραφικό γράφουμε το έτος γεννήσεως και όχι την ηλικία, γιατί καμιά φορά ξεχνιούνται ορισμένοι και νομίζουν ότι ακόμη είναι νιάτα…


Εμείς ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΡΕΒΕΖΑ

”Η δημοσιογραφία δεν προστατεύει τις Αρχές, η δημοσιογραφία προστατεύει τους πολίτες – Νόμος” – Γιάννης Βασιλειάδης

Προηγούμενο Άρθρο

Fishing & Hunting Point: Απίστευτες προσφορές σε σκυλοτροφές

Επόμενο Άρθρο

Ο Ναυτικός Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πρέβεζας έκοψε την πίτα του (βίντεο)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...