Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 2:11

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ (3): Ο δήμαρχος της καρδιάς μας

Τα σημερινά παραπολιτικά θα ασχοληθούν με έναν άνθρωπο που μέχρι και πριν τις εκλογές του 2019 τον γνώριζαν όλοι από την επαγγελματική του δραστηριότητα, ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, εργασιομανής χωρίς να έχει δώσει ποτέ δικαίωμα στον οποιονδήποτε για αρνητικά σχόλια.

Ένας άνθρωπος όπου μαζί με τους στενούς του συνεργάτες κατάφεραν αυτό που ίσως να μην είχε καταφέρει κανείς μέχρι σήμερα, δηλαδή να ενώσει άπαντες σαν μια γροθιά και να κάνει την καλύτερη ομάδα, όπου 2,5 χρόνια μετά, το μόνο που έχει να επιδείξει είναι μόνο ΝΙΚΕΣ.

Ο άνθρωπος των έργων και όχι του Θεαθήναι, ο άνθρωπος που ότι είχε πει πριν το έχει κάνει πράξη σήμερα, ο άνθρωπος που με όποιον καθίσεις μαζί του, το μόνο που θα σου πει είναι ότι είναι είναι ότι καλύτερο έχει υπάρξει για τον τόπο του.

Ο άνθρωπος αυτός έχει όνομα και το όνομα του είναι Νίκος Ζαχαριάς, ο σημερινός δήμαρχος Πάργας, ο οποίος σύμφωνα με τα όσα έχουμε ακούσει και εισπράξει τα 2,5 αυτά χρόνια δικαιωματικά λαμβάνει τον τιμητικό τίτλο ” ο δήμαρχος της καρδιάς μας”, έναν τίτλο που τον τιμά καθημερινά και με το παραπάνω.

Από το πρωΐ μέχρι και αργά το βράδυ βρίσκεται επί ποδός, να οργανώνει, να σχεδιάζει να υλοποιεί μαζί με τους συνεργάτες του το καλύτερο για τον Δήμο Πάργας.

Ένας δήμαρχος πέρα από κομματικές ταυτότητες, πέρα από προεκλογικά ρουσφέτια και πάρε-δώσε, ο Νίκος Ζαχαριάς όχι μόνο τιμά τον Δήμο Πάργας, αλλά και τον υπερασπίζεται με όλες του τις δυνάμεις.

Ο Νίκος Ζαχαριάς ήρθε και από ότι φαίνεται θα μείνει για πολύ ακόμα, το πόσο δε το γνωρίζουμε, αλλά ευχόμαστε να μείνει μέχρις ότου ολοκληρώσει όλα του τα σχέδια και πλάνα που έχει σχεδιάσει για τον Δήμο Πάργας.

”Η δημοσιογραφία δεν προστατεύει τις αρχές, η δημοσιογραφία προστατεύει τους πολίτες – Νόμος” – Γιάννης Βασιλειάδης

Προηγούμενο Άρθρο

Ξεκινούν τα προγράμματα “Safe In Sports” για γυμναστές και προπονητές

Επόμενο Άρθρο

Με ήττα ξεκίνησαν οι γυναίκες του ΣΚ ΝΙΚΟΠΟΛΗ

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...