Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024, 11:43

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ (13): Ο Νίκος και ο Παύλος και οι δημοτικές εκλογές

Η χώρα μας έχει μπει εδώ και πολύ καιρό σε μία μακρά προεκλογική περίοδο με τις εθνικές εκλογές όπως φαίνεται να έχουν ”κλειδώσει΄΄ 25/9 ή 2/10.

Ωστόσο από τα θέματα που είναι σε ημερήσια βάση σε πολιτικά πηγαδάκια στην Πρέβεζα είναι και οι δημοτικές εκλογές,

Ποιοι θα είναι υποψήφιοι για τον δήμο Πρέβεζας, ποιες συνεργασίες θα γίνουν εάν γίνουν, ποιοι θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια και άλλα πολλά.

Υπάρχουν ωστόσο εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι που σίγουρα θα αλλάξουν ”στρατόπεδα” στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Ένας από αυτούς φαίνεται να είναι και ο Δημοτικός Σύμβουλος εκλεγμένος με τον συνδυασμό ”Δημοτική Συνεργασία” του Χρήστου Μπαϊλη, Παύλος Σαραμπασίνας.

Ο Παύλος Σαραμπασίνας φαίνεται ότι ήδη έχει έρθει σε συμφωνία με άλλον υποψήφιο τον οποίο θα στηρίξει στις επόμενες δημοτικές εκλογές, εκτός απροόπτου.

Ο φωτογραφικός φακός ”συνέλαβε” στα πλαίσια του 1ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εδαφοσφαίρισης που έγινε στην Πρέβεζα, τον δήμαρχο Νίκο Γεωργάκο και τον Παύλο Σαραμπασίνα, να συνομιλούν για αρκετή ώρα, πίσω από τις εξέδρες που είχαν στηθεί στα γήπεδα αμπαλί.

Το τι ειπώθηκε κανείς δε το γνωρίζει, άλλωστε δεν υπήρξε και κάτι το κακό. Μπορεί να κουβέντιαζαν για το πρωτάθλημα εδαφοσφαίρισης ή για τον καιρό.

Πάντως όπως και να έχει ο Παύλος Σαραμπασίνας θεωρείται ένα ”δυνατό πολιτικό χαρτί” και σίγουρα η υποψηφιότητα του σε ψηφοδέλτιο θα δώσει ψήφους και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι υποψήφιοι για τον δήμο Πρέβεζα.

Οπότε τον Παύλο και τα μάτια σας…


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής στην πλατεία Καναλακίου

Επόμενο Άρθρο

Αυτά τα σκουπίδια ποιος θα τα μαζέψει από το γήπεδο;

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...

The Best Laptops of 2021

Which on back name investigating both phase between counter-productive chime desk took of dresses workmen. Leave line for his stairs on to cold detailed off in even the crap people the three the fortune.