Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 12:42

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ (12): Ο επίτιμος και ο πρώην του Επιμελητηρίου

Το 2022 είναι χρονιά εκλογών με το 2023 που ακολουθεί να συνεχίζει και ήδη οι πρώτες κουβέντες, οι πρώτες συζητήσεις και επαφές έχουν ξεκινήσει.

Οι εκλογές που ξεκινούν είναι εκείνες του Οκτωβρίου σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες και αφορούν τις εθνικές εκλογές, για να ακολουθήσουν οι εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση και το Επιμελητήριο.

Το καλοκαίρι του 2022 έχει δεκάδες εκδηλώσεις πολιτιστικές, αθλητικές και άλλες με τους υποψήφιους να κάνουν τις γνωστές ”βόλτες” σε μία προσπάθεια να δείξουν στον κόσμο ότι διεκδικούν εκ νέου την ψήφο και όχι μόνο.

Έτσι το τελευταίο διάστημα έχουμε παρατηρήσει σε πολλές εκδηλώσεις την παρουσία του πρώην προέδρου του Επιμελητηρίου Πρέβεζας Γιάννη Γιαμά να δίνει το παρών.

Ο Γιάννης Γιαμάς δεν έχει κρύψει ποτέ ότι θα διεκδικήσει εκ νέου την προεδρία του Επιμελητηρίου Πρέβεζας, απέναντι στον σημερινό πρόεδρο Γιάννη Μπούρη.

Άλλωστε ο Γιάννης Γιαμάς είναι από τα ιδρυτικά στελέχη του Επιμελητηρίου Πρέβεζας και συμμετέχει στα όργανά του από την αρχή μέχρι και σήμερα.

Στο πρόσφατο μάλιστα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εδαφοσφαίρισης που έγινε στην Πρέβεζα ο ίδιος έδωσε το παρών και τις δύο ημέρες και μάλιστα πανηγύρισε για τη νίκη της ομάδας από την Πρέβεζα.

Κατά την διάρκεια των αγώνων, ο φωτογραφικός φακός τον εντόπισε να συνομιλεί με τον δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο, κατά το σύντομο πέρασμά του από τον χώρο διεξαγωγής των αγώνων.Για όσους δε το γνωρίζουν ο Νίκος Γεωργάκος είναι επίτιμο μέλος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας και μάλιστα βραβευμένος από την διοίκηση Μπούρη.Το τι συζήτησαν οι δύο άντρες αυτό μόνο οι ίδιοι το γνωρίζουν. Ίσως ανταλλαγή απόψεων για το αμπαλί, ίσως ανταλλαγή προσώπων, ίσως ανταλλαγή απόψεων… ίσως… ίσως… Ποιος ξέρει.

Όπως και να έχει φαίνεται ότι η σύντομη συνομιλία ήταν πολύ εγκάρδια…

Ωστόσο ο κ. Γιαμάς συνεχίζει να δίνει το παρών σχεδόν σε όλες τις εκδηλώσεις που κάνει ο δήμος Πρέβεζας και όχι μόνο, ενώ και ο ίδιος με την ιδιότητα και του αντιπροέδρου του συλλόγου των Φίλων του Νεκρομαντείου, πραγματοποιεί εκδηλώσεις.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

11ο Φεστιβάλ μοντέρνου παραδοσιακού χορού στο Θεσπρωτικό

Επόμενο Άρθρο

Δύο υποψηφιότητες για τη Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ – Σήμερα η ψηφοφορία

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...