Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 6:22

Παραμένει στην εντατική η 84χρονη για 20η ημέρα – Μάχη δίνουν οι γιατροί για τη ζωή της

Το δικό της Γολγοθά συνεχίζει να ζει η 84χρονη γυναίκα από την Πρέβεζα, η οποία για 20η ημέρα περίπου συνεχίζει να βρίσκεται στην εντατική μονάδα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

Η άτυχη ηλικιωμένη βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση, ωστόσο δεν έχει ξεφύγει ακόμη τον κίνδυνο, αφού οι βαριές κρανιοεγκαφαλικές κακώσεις που έχει υποστεί στο κεφάλι από τον Πακιστανικής καταγωγής δράστη, κάνουν τους γιατρούς να δίνουν καθημερινά μια μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή.

Να θυμίσουμε ότι ο 40χρονος Πακιστανός ήδη βρίσκετε στις Δικαστικές Φυλακές Γρεβενών, όπου έχει προφυλακιστεί μετά την σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή, για την αποτρόπαια πράξη του, η οποία συγκλόνισε την κοινωνία της Πρέβεζας.

Μάλιστα μέχρι και σήμερα σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος φέρετε να λέει ότι ήρθε σε ερωτική επαφή με την 84χρονη με την δική της σύμφωνη γνώμη και πως η ίδια τον είχε καλέσει στο σπίτι της.

Προηγούμενο Άρθρο

Εξαρθρώθηκε πολυμελής εγκληματική οργάνωση και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων περισσότερα από 3.400 δενδρύλλια κάνναβης

Επόμενο Άρθρο

Σημεία Ομιλίας Μιχάλη Κατρίνη στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου στη συζήτηση για το Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων «Διυπηρεσιακή Μονάδα Ελέγχου Αγοράς, διατάξεις για την ανάπτυξη, την έρευνα και την καινοτομία»

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...