Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 4:20

Παραδόθηκαν από τον Θρίαμβο Λούρου τα τρόφιμα στο χαμόγελο του παιδιού

Ολοκληρώθηκε η πράξη αγάπης που διοργάνωσε ο αθλητικός σύλλογος Θρίαμβος Λούρου με την συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης και σήμερα Τετάρτη παραδόθηκαν σε εκπρόσωπο του Χαμόγελου του Παιδιού.

Το Χαμόγελο του Παιδιού προχώρησε σε αυτή την εκστρατεία συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, προκειμένου να δοθούν σε οικογένειες που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας σε πολλές περιοχές της χώρας.

Το Χαμόγελο του Παιδιού είναι γνωστό για τις πράξεις αγάπης που κάνει Πανελλαδικά, αλλά και για το εξαιρετικό έργο που κάνει στην περίθαλψή και την προστασία παιδιών.

Σε αυτή την σημαντική κίνηση ωστόσο αρωγός ήταν και ο αθλητικός σύλλογος Θρίαμβος Λούρου με τον  πρόεδρος του Συλλόγου Θοδωρή Κατσαούνο και Σπύρο Γκούρα μέλος του Δ.Σ και πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Λούρου, να παραδίδουν στην εθελόντρια του Χαμόγελου του Παδιού Μαίρη Βαραγγούλη, 30 σακούλες με τρόφιμα, 8 κούτες επίσης με τρόφιμα, 1 τενεκέ λάδι και νερά εμφιαλωμένα.

Η προσπάθεια ωστόσο δεν σταματά, αφού και την επόμενη εβδομάδα ο Θρίαμβος Λούρου θα παραδώσει και άλλα τρόφιμα στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Θοδωρής Κατσαούνος ευχαρίστησε τον κόσμο για την μεγάλη ανταπόκριση στο κάλεσμα αγάπης, ευχήθηκε Καλές Γιορτές, δίνοντας την υπόσχεση για περισσότερες δράσεις στο μέλλον.

Προηγούμενο Άρθρο

Πραγματοποίηση ελέγχων SARS-COV-2 από την ΚΟΜΥ Πρέβεζας την Παρασκευή στο Νοσοκομείο

Επόμενο Άρθρο

Ας βοηθήσουμε όλοι μας όπως μπορούμε τον Σύλλογο ”ΔΥΝΑΜΗ”

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...