Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2025 - 14:42

Πανηγυρικός Εορτασμός του Γενεσίου της Θεοτόκου στη Μαργαρώνα Πρέβεζας

Με λαμπρότητα θα τιμηθεί και φέτος το Γενέσιο της Θεοτόκου στη Μαργαρώνα Πρέβεζας, όπου πανηγυρίζει το Παρεκκλήσιο της Γεννήσεως της Θεοτόκου – Ζωοδόχου Πηγής.

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου, στις 18:30 το απόγευμα, με την τέλεση του Εσπερινού στον αύλειο χώρο του παρεκκλησίου, δίνοντας την έναρξη της θρησκευτικής πανήγυρης.

Την επόμενη ημέρα, Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου, ανήμερα της εορτής, από τις 07:00 έως τις 10:00 το πρωί, θα τελεστεί ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης Μαργαρώνας, όπου αναμένεται η συμμετοχή πλήθους πιστών.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στις 18:00, θα τελεστεί η Παράκληση της Παναγίας στον Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης, ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα των θρησκευτικών εκδηλώσεων.

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο καλεί τους πιστούς να συμμετάσχουν στις ιερές ακολουθίες και να τιμήσουν με την παρουσία τους τη μεγάλη αυτή εορτή της Ορθοδοξίας.

Προηγούμενο Άρθρο

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΠΡΕΒΕΖΗΣ – Συνέδριο στην Πρέβεζα για τον Οδυσσέα Ανδρούτσο

Επόμενο Άρθρο

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα υποδέχεται τον Παναιτωλικό Κ19 στο πρώτο μεγάλο τεστ προετοιμασίας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...