Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 3:42

Πανελλαδική εθελοντική αιμοδοσία από την ΟΝΝΕΔ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου

Με το σύνθημα “σε 15΄ σώζεις μία ζωή” η ΟΝΝΕΔ απευθύνει κάλεσμα για πανελλαδική εθελοντική αιμοδοσία με αφορμή Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, από σήμερα Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου έως και το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου.
Στην Ήπειρο οι εθελοντές που θέλουν να συμμετέχουν μπορούν να απευθύνονται στα Νοσοκομεία Πρέβεζας, Ιωαννίνων (Πανεπιστημιακό και Χατζηκώστα), Άρτας, και Θεσπρωτίας στέλνοντας γραπτό μήνυμα με τον κωδικό 1 στο 13033 για τη μετακίνησή τους. “Αυτή την εποχή που η πανδημία κάνει το δεύτερο κύκλο της στη χώρα μας και ενώ ο εμβολιασμός έχει ξεκινήσει δίνοντάς μας ελπίδα για τις καλύτερες μέρες που έρχονται, οφείλουμε να παραμείνουμε ο ένας δίπλα στον άλλον έμπρακτα.
Οι ανάγκες σε αποθέματα αίματος είναι διαρκώς αυξανόμενες και πρέπει όλοι να συνδράμομε σε αυτή την προσπάθεια προκειμένου να βοηθήσουμε εκείνους που μας έχουν ανάγκη” αναφέρει μεταξύ άλλων στο κάλεσμα της για την εθελοντική αιμοδοσία η ΟΝΝΕΔ.
Προηγούμενο Άρθρο

Δράσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Λυγιάς

Επόμενο Άρθρο

Το Ζάλογγο πρωτοστατεί στις δράσεις του Κέντρου Πολιτισμού “Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος” για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...