Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 12:33

Πανελλήνιο Τουρνουά Petangue – Η Πρέβεζα στην κορυφή (φωτογραφίες-πίνακες-Live)

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Τουρνουά Petangue που πραγματοποιήθηκε στην Πρέβεζα από 23 έως και 25 Ιουλίου, με την συνδιοργάνωση του συλλόγου φίλων ”Αμπαλί” Πρέβεζας, του Δήμου και του Επιμελητηρίου.

Στο τουρνουά συμμετείχαν 23 ομάδες από την Αττική, τα Ιωάννινα την Λευκάδα και φυσικά την διοργανώτρια Πρέβεζα.

Έπειτα από 95 συγκλονιστικούς αγώνες, που πρόσφεραν πλούσιο θέαμα και συγκινήσεις στο κοινό που βρέθηκε στα γήπεδα της Κυανής Ακτής, αλλά και του Βοτανικού Κήπου όπου πραγματοποιήθηκαν τα παιχνίδια, μεγάλος νικητής αναδείχθηκε η ομάδα του Τάσου Δημητρίου.

Στον μεγάλο τελικό η ομάδα του Τάσου Δημητρίου (Σαρηγιαννίδη Άγγελος, Γιαννακός Ντίνος), κέρδισε με ένα εκπληκτικό φινάλε με 13-9 την ομάδα του Μπέλλου (Νικολός Κώστας, Μέξης).

Στον μικρό τελικό η ομάδα του Ηλία Τέφα κέρδισε την ομάδα του Γιώργου Σπανού από την Βουλιαγμένη με 13-7, τερματίζοντας στην 3η θέση.

Οι περισσότεροι αγώνες είχαν ανατροπές, με τους δεκάδες φίλους του αθλήματος να χειροκροτούν τις προσπάθειες όλων των παικτών. Κατά γενική ομολογία, το τουρνουά της Πρέβεζας είχε εξαιρετική οργάνωση που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ενώ όλοι οι αγώνες μεταδόθηκαν ζωντανά από το onprevezanews.gr.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στις πρώτες 8 θέσεις πλασαρίστηκαν 6 ομάδες από την Πρέβεζα, δείχνοντας ότι ο σύλλογος φίλων ”Αμπαλί” Πρέβεζας, υψηλού επιπέδου παίκτες.

Αμέσως μετά το τέλος των αγώνων έγιναν οι απονομές των κυπέλλων στις 3 πρώτες ομάδες, καθώς και στους τρεις πρώτους νικητές στον διαγωνισμό των χτυπημάτων που πραγματοποιήθηκε την πρώτη ημέρα των αγώνων.

Ο πρόεδρος του συλλόγου φίλων ”Αμπαλί” Πρέβεζας Δημήτρης Καραμανίδης, ευχαρίστησε τους συνδιοργανωτές και τους χορηγούς του τουρνουά και όλους όσους βοήθησαν για την διεξαγωγή του, ενώ υποσχέθηκε ότι το τουρνουά του 2022 θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία.Αποτελέσματα Α’ φάσης – Α’ όμιλος

Αποτελέσματα Α’ φάσης – Β’ όμιλος 

Αποτελέσματα Α’ φάσης – Γ’ όμιλος 

Αποτελέσματα Α’ φάσης – Δ’ όμιλος 

Αποτελέσματα Β’ φάση 

Αποτελέσματα Γ’ φάση – Ημιτελικοί-Μικρός Τελικός-Μεγάλος Τελικός

Live μεταδόσεις Κυριακή 25/07/2021 (α’)

Live μεταδόσεις Κυριακή 25/07/2021 (β’)

Φωτογραφίες – Live: onprevezanews.gr

Προηγούμενο Άρθρο

Στον Μύτικα το τελευταίο αντίο στον 14χρονο Άγγελο

Επόμενο Άρθρο

Επιτροπή Πρέβεζα 1821-2021: ”Ομιλία για τον Κοσμά τον Αιτωλό”

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...