Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Δικηγόρων – Στο τελικό ο Δ.Σ Αθηνών

Ημερομηνία:

ΔΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ – ΔΡΑΚΩΝ ΔΣ ΑΘΗΝΩΝ 1-2

Σε πολύ καλό παιχνίδι για την ημιτελική φάση του 39ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Δικηγορικών Συλλόγων ο Δράκων του ΔΣ Αθηνών κέρδισε με σκορ 2-1 τον Δικηγορικό Σύλλογο Ιωαννίνων, που ήταν η μοναδική επαρχιακή ομάδα που έφτασε στους «4» της διοργάνωσης. Και τα τρία γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο κάνοντας η αθηναϊκή ομάδα την ανατροπή. Στην επανάληψη σε κάποιο σημείο το ματς έγινε ρουλέτα έχοντας σημαντικές ευκαιρίες και οι δύο ομάδες. Ήταν πραγματικά καλό παιχνίδι, με ένταση κάποιες φορές και πολλές φάσεις διατηρώντας το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι το τέλος. Ο Δράκων από το 49’ έπαιζε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Αναγνωστόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Αλέξανδρο Κατσικογιάννη, για φάουλ στον Ζδράβο. Στο 22’ αποβλήθηκε για διαμαρτυρία από τον πάγκο των Ιωαννίνων ο προπονητής Χρήστος Αγγέλης.

Στο 5’ καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ του Δράκοντα σε χέρι του Παππά. Το πέναλτι εκτέλεσε στη γωνία ο Ελευθεράκης και απέκρουσε με θαυμάσια εκτίναξη ο τερματοφύλακας Πάντος. Στο 25’ τα Γιάννινα άνοιξαν το σκορ σε 1-0 με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Ζδράβου. Η εσχάτη των ποινών καταλογίστηκε σε ανατροπή του Κατσαρού από τον Αναγνωστόπουλου που δέχθηκε και την πρώτη κίτρινη κάρτα. Στο 36’ ο Δράκων ισοφάρισε σε 1-1 με σουτ του Γιακουμή. Προηγουμένως σε εκτέλεση κόρνερ ο Γκόγκας είχε κεφαλιά στο δοκάρι και στην επαναφορά ο σκόρερ την έστειλε στα δίχτυα. Το γκολ της νίκης για την αθηναϊκή ομάδα σημειώθηκε στο 40’ με δυνατό σουτ του Ελευθεράκη.

Διαιτητής ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης με βοηθούς τους Θανασιά και Γεωργίου. Τέταρτος διαιτητής ο Χριστοφορίδης.

ΔΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: Πάντος, Σήτος, Τάσης, Παππάς (62’ Πάικας), Βράκας, Δριγκόπουλος (69’ Οικονόμου), Γερασίμου, Κατσαρός, Μάντζιος, Ζδράβος, Πετράκης.

ΔΡΑΚΩΝ ΔΣ ΑΘΗΝΩΝ: Ταταλιάς, Αναστασόπουλος, Γιακουμής, Αναγνωστόπουλος, Γιακασικόγλου, Μπαριέλας (67’ Καραμανέας), Πρίτσας, Ελευθεράκης, Τσέγας, Γκόκας, Τσαλιάγκος (90’ Μούσας).

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
Οι δημοσιογράφοι του onprevezanews.gr σας ενημερώνουν 24ωρες το 24ωρο για όλες τις εξελίξεις στην Πρέβεζα, την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον Κόσμο. Υπεύθυνος της ομάδας σύνταξης είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Βασιλειάδης.
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γιώργος Νίτσας – Νέος Κώδικας Αυτοδιοίκησης: Πολιτικός Έλεγχος ή Ισχυρή Δημοκρατία στους Δήμους;

Ζητήσαμε ως παράταξη να πραγματοποιηθεί ειδική θεματική συνεδρίαση του...

Παράταση Αιτήσεων για την Α’ Γυμνασίου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας έως 2 Ιουνίου 2026

Το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας ενημερώνει γονείς και μαθητές ότι...

ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ – «Αυτοδιοικητικός ΕΝΦΙΑ» – Νέο χαράτσι στην ακίνητη περιουσία

Η Ένωση Ιδιοκτητών Ακινήτων Νομού Πρέβεζας εκφράζει την έντονη...