Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 12:49

Παιδότοπος ”Τα Ναυτάκια” – Επέστρεψε με νέα παιχνίδια και μενού υπό νέα διεύθυνση (pics)

Το Σάββατο το απόγευμα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του ανακαινισμένου παιδότοπου ”Τα Ναυτάκια” στην Πρέβεζα υπό νέα διεύθυνση (Ελισάβετ Τσακίρη, Ηλίας-Αργύρης Μαρκόβας, Γιώργος Βερύκιος), στην περιοχή Βαθύ.

Ο χώρος γέμισε με δεκάδες μικρά παιδιά που επισκέφθηκαν τον Παιδότοπο, προκειμένου να περάσουν λίγες ώρες ξεγνοιασιάς και παιχνιδιού.

Τα νέα φουσκωτά, το τραμπολίνο και πολλά άλλα παιχνίδια περίμεναν τα μικρά παιδιά για να χαρούν και να παίξουν με ασφάλεια δίπλα σε ένα μαγευτικό τοπίο.

Οι υπεύθυνοι του παιδότοπου επεφύλαξαν και πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς φίλους τους, αφού ο μάγος που βρέθηκε εκεί ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους, ενώ πολλές φατσούλες ζωγραφίστηκαν με face painting.

Τα πολλά happening θα συνεχιστούν στον Παιδότοπο τα Ναυτάκια, αφού η ασφάλεια, η άψογη εξυπηρέτηση και η φροντίδα των μικρών φίλων είναι το Α και το Ω για τους ιδιοκτήτες.

Για αυτό τον λόγο το μενού άλλαξε, προσφέροντας υγιεινά προϊόντα, αναβαθμίζοντας παράλληλα και την ποιότητα όλων των snacks, ενώ η συνεργασία με μία από τις καλύτερες εταιρίες καφέ του κόσμου την Hausbrandt, θα δώσει άλλη γεύση στον καφέ και άλλων ροφημάτων.

Ο χώρος προσφέρεται για παιδικά party και άλλες παιδικές εκδηλώσεις πάντα με την ασφάλεια και την καλύτερη εξυπηρέτηση που προσφέρει ο παιδότοπος τα Ναυτάκια.

Ώρες λειτουργίες του Παιδότοπου είναι καθημερινά από τις 5 το απόγευμα, ενώ τα Σαββατοκύριακα από τις 11 το πρώϊ.

 

Προηγούμενο Άρθρο

Εξιχνιάστηκε υπόθεση απάτης – Παρίστανε υπάλληλο της Δ.Ε.Η. στην Πρέβεζα

Επόμενο Άρθρο

Τα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου έκανε ο Παύλος Φραγκούλης (video-pics)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...