Παρασκευή, 3 Μαΐου 2024, 11:43

Πάργα – Ο Δήμος κατάφερε και την διαφήμισε δωρεάν στα Social Media με εκατομμύρια προβολές

Ο Χρήστος Ντίτορας είναι ο ειδικός σύμβουλος τουριστικής προβολής του Δήμου Πάργας (θέση αμισθί) επί θητείας Νίκου Ζαχαριά με τον ίδιο να έχει κάνει πραγματικά θαύματα και μάλιστα χωρίς να χρεωθεί ο δήμος ούτε ένα ευρώ.

Ο ίδιος επισημαίνει με δήλωση του στο onprevezanews.gr

‘Μια μικρή αναφορά σχετική με την καμπάνια μου για την προβολή της Πάργας, η οποία κρίνω ότι είναι σκόπιμο να γίνει.

Εδώ και 13 χρόνια όπως αρκετοί γνωρίζετε τρέχω μία προσωπική καμπάνια για την Πάργα στα Social Media (και παλιότερα μέσω blog) όπου έχει αρκετά εκατομμύρια προβολές -πιθανότατα πάνω από 20 εκατομμύρια, από χρήστες του Facebook σε όλον τον κόσμο. Από Ελλάδα, Βρετανία, Γερμανία, Ιταλία, Σουηδία, Γαλλία μέχρι και Αμερική και Αυστραλία.

Πυρήνας της καμπάνιας είναι η σελίδα Parga – Greece, όπου φέτος έχει ξεπεράσει τα 5.100.000 προβολές (reach).

Η συγκεκριμένη καμπάνια έχει φέρει διαφημίση αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, χωρίς ούτε 1 ευρώ διαφήμιση. Στην Ήπειρο μάλιστα δεν υπάρχει ούτε 1 σελίδα που να έχει έστω το 20% της αποτελεσματικότητας της. Η καμπάνια έχει παρουσιαστεί σε συνέδρια, πανεπιστήμια, ειδησεογραφικά site κτλ.

Στα πλαίσια των επερχόμενων δημοτικών εκλογών οφείλω να αναφέρω ότι όλα αυτά τα χρόνια ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ θεσμικός παράγοντας στην περιοχή της Ηπείρου, ο οποίος αναγνώρισε την αξία και τη σημασία της συγκεκριμένης καμπάνιας, η οποία έχει δημιουργήσει μία μηχανή προβολής προορισμού τεράστιας αξίας χωρίς ούτε 1 ευρώ κόστος για το Δημόσιο, είναι ο υφιστάμενος Δήμαρχος Πάργας Νίκος Ζαχαριάς.

Υπάρχουν μάλιστα επί πληρωμή θεσμικοί στην ευρύτερη που όταν τους είχα ενημερώσει με e-mail για την καμπάνια, δεν είχαν καν ενδιαφερθεί και δεν είχαν απαντήσει σε αυτό…”

Προηγούμενο Άρθρο

Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με την «Αξιοβίωτη ανάπτυξη Ηπείρου» η Τσάτση Θεοδώρα

Επόμενο Άρθρο

Ιωάννα Πάσχου- Καμακάρη: ”Είμαι πεισματάρα και όταν βάζω στόχους τους κατακτώ” (video)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...