Πάνος Γαλάνης: ”ΣΤΗΡΙΖΩ-ΨΩΝΙΖΩ…ΖΩ ΠΡΕΒΕΖΑ”

Ημερομηνία:

Με ένα προσωπικό του μήνυμα στο προφίλ του στο facebook ο γνωστός Πρεβεζάνος καλλιτέχνης Πάνος Γαλάνης στέλνει ένα μήνυμα συμπαράστασης της τοπικής αγοράς και ένα κάλεσμα βοήθειας προς όλους μας, απέναντι στους επαγγελματίες της πόλης μας, με το σημερινό άνοιγμα των καταστημάτων, έπειτα από έναν μήνα, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.
Μάλιστα ο ίδιος είχε φιλοτεχνήσει και μία που δείχνει ένα χέρι να κρατάει μία σακούλα πάνω στην οποία υπάρχει το ρολόι του Αγ. Χαραλάμπους, γράφοντας Πρέβεζα (Στηρί-ζω, Ψωνί-ζω).
Το μήνυμα έχει ως εξής:
”Καλό ξεκίνημα σε όσους ανοίγουν με αυτόν τον πρωτόγνωρο για τα δεδομένα μας τρόπο ,ώστε να πραγματοποιήσουμε τις αγορές μας.
Έφτασε η ώρα που δεν πρέπει να κάνουμε “away” τα τοπικά μας καταστήματα για να προτιμήσουμε ιντερνετικές αγορές αλλά να τα ” κλικάρουμε” για να τα κρατήσουμε ζωντανά .
Τώρα που άνοιξαν λοιπόν τα δικά μας καταστήματα, ας ξεχάσουμε την επιλογή “Προσθήκη στο καλάθι” μιας απρόσωπης ιστοσελίδας αγορών και ας κάνουμε Click away στην τοπική μας αγορά που απαρτίζεται από δικούς μας ανθρώπους”.
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τύρια Πρέβεζας: Νεκρός ανασύρθηκε ο 22χρονος οδηγός του Ι.Χ που σφηνώθηκε κάτω από βυτιοφόρο

Με τον πιο τραγικό τρόπο ολοκληρώθηκε η επιχείρηση απεγκλωβισμού...

Συμβαίνει τώρα: Σοβαρό τροχαίο στην Τύρια Πρεβέζης – Ι.Χ σφηνώθηκε κάτω από βυτιοφόρο

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην...

Εικόνες εγκατάλειψης έξω από το 1ο ΓΕΛ Πρέβεζας – Σκουπίδια δίπλα στους μαθητές, ζητείται άμεση παρέμβαση!

Μια απαράδεκτη εικόνα αντικρίζουν όσοι περνούν έξω από το...

Νέα εποχή για τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Φιλιππιάδας – Προχωρούν οι εργασίες στο γήπεδο Μπουσούλιζας

Στο εργοτάξιο του νέου αθλητικού χώρου στη Μπουσούλιζα βρέθηκε...