Σάββατο, 18 Μαΐου 2024, 22:32

Ο Χρήστος Κολιοφώτης ξανά υποψήφιος στο πλευρό του Νίκου Γεωργάκου

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Βρυσούλας Χρήστος Κολιοφώτης, θα είναι εκ νέου υποψήφιος αυτή την φορά στο πλευρό του Νίκου Γεωργάκου και στον συνδυασμό ”Δήμος της καρδιάς μας”, στις εκλογές του Οκτωβρίου.

Ο Χρηστός Κολιοφώτης θεωρείται από πολλούς ως ο πιο πετυχημένος πρόεδρος των τελευταίων ετών, αφού με τις δράσεις του και το έργο του έχει αποδείξει το πόσο αγαπά το χωριό του.

Ο ίδιος και εν μέσω Πανδημίας, κατάφερε να ανοίξει και πάλι το Αγροτικό ιατρείο στην Βρυσούλα, οργάνωσε το Κοινοτικό γραφείο, ενώ με επιστολές του προς ιδρύματα, δήμους και φορείς κατάφερε και πήρε για το χωριό του χρήσιμα εργαλεία, και το ποσό των 1000 σε τρόφιμα τα οποία μοίρασε σε όλους τους συγχωριανούς του.

Η Βρυσούλα επί ημερών του Χρήστου Κολιοφώτη απέκτησε 50 νέες θέσεις στο Κοιμητήριο του χωριού, καθώς και φωτισμό με λάμπες LED στην πλατεία.

Ο Χρήστος Κολιοφώτης είναι το ”παιδί” όλων των κατοίκων του χωριού, καθώς είναι εκείνος που τους μεταφέρει όλα τα νέα από την πόλη, ενώ σε πολλές περιπτώσεις έχει βοηθήσει ηλικιωμένους να επισκεφτούν ιατρούς.

Ο πρόεδρος της Βρυσούλας είναι άνθρωπος του εθελοντισμού για αυτό και πολλές φορές μαζί με φίλους και συγχωριανούς του έχουν προχωρήσει σε καθαρισμού όπως στην Μονή Αβάσσου αλλά και σε περιοχές γύρω από το χωριό.

Ο Χρήστος Κολιφώτης πόνεσε όταν είδε το χωριό του να καίγεται στις 23 Ιουλίου του 2022 και ήταν ο πρώτος που ρίχτηκε στη μάχη της κατάσβεσης μένοντας άυπνος για 2 και πλέον ημέρες μέχρις ότου σβήσει και η τελευταία σπίθα.

Αυτός είναι ο Χρήστος Κολιοφώτης, ο οποίος ζητά και πάλι την στήριξη των συγχωριανών του και των πολιτών της Πρέβεζας προκειμένου να συνεχίσει το εκπληκτικό και μοναδικό του έργο.

Προηγούμενο Άρθρο

Ο Δημήτρης Κόττας υποψήφιος με τον ”Δήμος της καρδιάς μας” και τον Νίκο Γεωργάκο

Επόμενο Άρθρο

Σπυριδούλα Γεωργοκίτσου: ”Ας ξεκινήσουμε μαζί με αξιοπρέπεια και υπευθυνότητα για την Πρέβεζα!”

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...